onsdag 22. mai 2019

Hvit sengehimmel

Hvit sengehimmel

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her!


Hvit sengehimmel

Kjøp sengehimmel hos Babyshop. Alt fra leker til barn til verktøy som får din hage til å blomstre. Sminke, hudprodukter, accessories, tannpleie, hår. Gode produkter på tilbud. Skjønnhetsprodukter på nett.


Herlig stemning på barnerommet med en sengehimmel Et barnerom er ikke et hvilket som helst rom i hjemmet. Her skal den lille tilbringe mye ti og det er derfor viktig at man gjør det litt koselig der inne, med ulike typer barnevennlige møbler, tekstiler med fine mønstre og farger, kosedyr og så videre. Den perfekte innredningsdetalj! Sengehimmelen kan f. Mål: H2x Øx Ø2cm. Materiale: polyester.


Hvit sengehimmel

Sikkerhet: brOBS! Ikke bruk dette produktet. Innred barnerommet med denne nydelige sengehimmelen i et halvgjennomsiktig stoff. Den føles elegant, og ser vakker ut - og rammer inn en seng eller en lekekrok til barna. Du finner også andre Soverom produkter fra FORM Living hos Lekmer.


Spinkie Baby sin eventyrlige sengehimmel setter et magisk preg på barnerommet. Skap magiske øyeblikk under denne drømmende sengehimmelen. En lett og fin sengehimmel som innrammer Leandersengen, og samtidig lager en rolig og beskyttende hule for barnet. Hvit lang sengehimmel med søte små gullfargede dotter. Dette festepunktet brukes for å henge opp sengehimmelen fra taket.


Nydelig hvit sengehimmel til Leander-vuggen. Hvit sengehimmel til Linnea sprinkelseng fra Leander. Finnes i tre andre farger. Tex 1sertifisert.


Bruk den over barnesengen for å skape en lun og koselig stemning. Laget i 1 polysester. Kan også brukes til å lage en kosekrok eller lekehytte på barnerommet. Firkantet modell med bånd i hvert hjørne som du bruker for å feste sengehimmelen i taket.


Bånd medfølger som gjør at du kan knyte opp stoffet på ulike måter. Himmelen er 2-delt og kan brukes på enden eller på siden av sengen. Vidde nederst 8cm.


Vær oppmerksom på at dette ikke er en leke for små barn. Hold mindre barn under oppsikt. Volang med rå kanter. Lengde fra ringen og ned 2cm. Legg i handlekurv UTSOLGT.


Hvit sengehimmel

Skriv inn din e-post adresse, så sender vi deg en melding så snart produktet er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg