fredag 31. mai 2019

Gran canaria med barn

Bestill din drømmeferie på ving. Gjør din neste reise uforglemmelig. Ikke i nærheten av en skriver? Det gjør ingenting. Vis billettene dine på mobilen. Tusenvis av billige reiser på FINN.


Gran canaria med barn

I tillegg til vakre strender finnes det fartsfylte badelan interaktive museer, variert natur og spennende dyr å se på. De bodde på Tres Vidas, ett av fem hotell på området Bahia Feliz. Familien så frem til late dager med sol og ba kombinert med oppdagelsesferder rund omkring på øya.


Vi har valgt ut seks hotell som passer ekstra bra for barnefamilier. For dere som reiser med barn anbefaler vi vårt Sunwing Arguineguín Seafront, Ocean Beach Club og våre barnevennlige Family Garden-hotell. Eller hva med det beste hotellet for kun voksne? Ja, ja, en massa frågor som kanske känns igen?


Naturligtvis kan man. Få maks ut av sightseeingen! Din offisielle billettforhandler! Oppdag byen fra vannet. Book de mest populære opplevelsene. Utforsk alle hjørner av byen. Finn de mest populære opplevelsene.


Familjen såg fram emot lata dagar med sol och ba blandat med upptäcktsfärder runt om på ön. Aqualan Maspalomas En enorm vannpark som ligger minutters kjøring nord for Maspalomas inn mot fjellene. Her er det aktiviteter for hele familien, fra et stort miniland for de minste til de aller råeste skliene for de eldste i familien.


Gran canaria med barn

Lei en barnevennlig feriebolig. Barna i familien setter pris på store sandstrender og behagelig badevann. Her kan de leke, bygge sandslott, bade og drive med ulike former for vannaktiviteter.


Svært mange av ferieboligene er utstyrt med egne svømmebassenger. Både Flysmartog VG omtaler utspillet som opprinnelig kom fra redaktøren på øyas største norskspråklige avis, og jeg tror sannelig jeg må si meg enig med redaktør Bente Storsveen Åkervall. Mulighetene er gode til å oppleve storslagen, variert natur, koselige, små landsbyer med tradisjonell kanarisk arkitektur, fortidsminner fra urbefolkningens tid på øya, staselige kirker og en rekke andre severdigheter i løpet av en dagstur med bil. Du bør også pakke med deg en liten dose viljestyrke og treningsklær i kofferten. Da jeg bodde på Bahia Feliz, eller den lykkelige bukten, som det så poetisk heter, kan jeg sverge på at jeg gikk ned en buksestørrelse.


Gran canaria med barn

Gran Canaria er manges feriefavoritt og det med god grunn. Check Visymo voor de beste resultaten! Jonny og Oddny Stødle sier til Dinside at de liker å sykle.


Du må få deg et kart og komme deg ut av byene. På The Painted Cave Archaeological Park and Museum lærer du om canariifolket som var beslektet med berberne i Nord-Afrika, og som kom til øya før spanjolene. Her kan du titte på de berømte geometriske hulemaleriene, og barna kan se en spennende informasjonsfilm med 3D-briller.


Du som reiser med barn har selvfølgelig andre krav – hotellet skal ha barnebasseng med vannsklier, mange barnevennlige aktiviteter som barneklubb, lekeplass og underholdning som gjør hele familien fornøyd. Her er også de beste sandstrendene og et stort tilbud av ulike vannaktiviteter. Vi kom fra gran canaria på lørdag, var i Puerto Rico.


Puerto Rico er lite barnevennlig, bratt og mye trapper, men kort vei å gå til Amadores, så var det vi gjorde. Hadde jeg vært dere hadde jeg tatt inn på Gloria Palace:) Fantastisk hotell, med digg spa avdeling:) Vi reiste med charter. Småbyen har masse kultur å by på og flere morsomme festivaler som man kan være med på.


Gran canaria med barn

Finn billige pakkereiser, flybilletter, hotell, sydenturer, leiebiler og restplasser. Alle billige reiser på restplass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg