tirsdag 21. mai 2019

Teoritentamen eller prove

Jeg vil si teoritentamen. Har brukt begge og følte at prove. Besto teoritentamen på bil forrige uke og leste boken kun en gang og brukte teoritentamen. Om våre teoriprøver. Norges største samling av teoriprøver for bil (klasse B).


Våre teoriprøver er laget på samme måte som den offisielle teoriprøven, og vi har den desidert største samlingen av teorioppgaver for bil. Det er den jeg øver meg på. Men teoritentamen er jo også veldig bra. Man kan egentlig få alt på den prøven, så det er jo lurt å lese på alt.


Luke 19: I dag kan du vinne disse danskdesignede øreproppene. Se hva som ligger bak dagens luke. Gratis test av teoritentamen. Denne mini-testen inneholder spørsmål og gir deg et godt innblikk i hvordan tjenesten fungerer. For å få tilgang til flere og hele tester må du kjøpe tilgang.


Våre tester er laget på samme måte som den offisielle teoriprøven hos Statens vegvesen. Her kan du prøve deg på teoritentamen for bil gratis. Du vil få spørsmål og må klare minimum for å få bestått. Du kan altså ha maksimalt feil.


Vi tar ikke tiden på deg, men husk at på den virkelige teoritentamen har du minutter på deg for å bli ferdig. Når du har tatt en teoritentamen hos oss, får du vite om du bestod eller ikke. Du får også vite hvilke spørsmål du svarte riktig på, og hvilke spørsmål du ikke klarte.


Det følger nemlig en forklaring med de fleste spørsmålene våre. Alt du trenger for å bestå teoriprøven. Kjøp tilgang fra kr 5- i dag! Teoriprøver tilpasset mobil. Test gratis på våre nettsider!


Når du har betalt og er innlogget, gir nettsiden deg automatisk tilgang til alle oppgavene. Når du starter en prøve kan du velge enten en kort prøve (oppgaver) eller en fullstendig prøve (oppgaver). Nettsiden velger da tilfeldig ut riktig antall oppgaver fra hele vår database med oppgaver. Skal ta teoriprøva for lett mc nå snart og lurer på hvilken av nettsidene som er best for øving. Enten kan dere alle ta en teoritentamen og se hvem som får flest riktige svar eller dere kan gjøre det sammen, som en hjelp til den som skal ta førerkort.


Fordelen med en quiz er at det er ingen som tar tiden, men husk på at til den riktige tentamen så har du kun minutter til rådighet. Den gir deg en teoriprøve som bare består av spørsmål. Dette kan være greit når du venter på bussen, har lunsjpause eller av andre grunner ikke har tid til å fullføre en vanlig teoriprøve på spørsmål.


Svarte du Ja på spørsmål 1- må du ha med synsattest fra offentlig godkjent optiker eller øyelege. Skal du ta teoriprøven for bil, mope MC eller andre kjøretøy, er dette applikasjonen for deg. Oppgavene er laget på samme måte som oppgavene på den offisielle teoriprøven hos Statens Vegvesen. Bestått – eller ny tilgang.


Vi sørger for at du kan fortsette å øve på teoritestene våre helt fram til du består teoriprøven hos biltilsynet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg