onsdag 8. mai 2019

Kaster opp slim

Blodig opphostet slim vil si blod eller blodtilblandet slim som hostes eller harkes opp fra de nedre luftveiene. Mulige årsaker kan være mange, fra forkjølelse og neseblødnin, til blodpropp i lunge og lungekreft. Hos små eller unge hunder kan dette raskt føre til alvorlig dehydrering, mens store hunder klarer seg generelt bedre. Ved ekte brekninger kaster hunden opp innhold fra magesekken.


De vanligste årsakene til brekninger er akutt eller kronisk betennelse i magesekken (gastritt).

Dersom hunden har kastet opp i mer enn uke, snakker man om kronisk gastritt. Hvis man kaster opp mye eller over lang ti må man erstatte kroppens væsketap. Det finnes ikke noe sikkert man selv kan gi hunden for å få den til å kaste opp etter den har spist noe potensielt farlig.


Som regel er det gunstig å drikke saltholdige væsker fordi de erstatter salttapet som er oppstått på grunn av brekningene, mens man bør unngå melk og juice som kan virke irriterende og forverre kvalmen. Hunden min kaster opp gult, noen som har vært ute for dette før? Trådene i aspargesen kan vikle seg rundt den spisse gjenstanden slik at den kan passere tarmen uten å skade den.


Men det er liksom like rart hver gang.

For han har ikkje spist noe som har samme farge eller noe. Og det er vanligvis når han har lagt i buret sitt om dagene. Hvis hosten låter og kjennes surklende, og du får opp slim , har du det som kalles for slimhoste. Spørsmål: Jeg har en Nova scotia duck tolling retriever som er år gammel.


Slimhoste kalles gjerne produktiv, siden den hjelper kroppen med å bli kvitt slim som ligger og irriterer i luftveiene. Han driver å peser en del om dagen, men når kvelden kommer og han har sovnet så bråvåkner han og begynner å hoste og til slutt så kaster han opp hvitt slim. Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Zoovillage - Premium brands! Dersom fremmedlegemet ikke kommer opp fra magesekken kan det i blant tas opp ved hjelp av et fiberendoskop. Hvis det gikk over etter to ganger og hunden eller virker frisk og normal tviler jeg på at det er nødvendig.


Vanlige fremmedlegemer hos katter er hårballer, ørepropper, snorer og små leker. Når barnet ditt kaster opp , er det ikke alltid omgangssyke som er synderen. Faktisk kan oppkast skyldes svært mange ulike ting.


Oppkast er en kraftig utstøtning av mageinnholdet gjennom munnen. Her er foreligger det ikke brekninger. Katter som kaster opp viser vanligvis tegn på kvalme, inkludert sikling, slikking av munnen og mye svelging før de kaster opp.


Har en toåring som i dag er syk (feber).

Det betyr at hunden bør få noe å spise. Gi den mat litt oftere i løpet av dagen. Det at du kaster opp når du hoster, er helt naturlig og en vanlig følge av at hosten utløser brekningsrefleksen.


Personlig synes jeg du har ventet lenge nok og bør gå til lege nå. Rådfør deg på apoteket om reseptfri hostesaft. Varme drikker er også hostestillende, men unngå melk. Håper dette svaret hjelper deg.


Takk for sist alle sammen. Stakk innom igjen en liten tur. Har i de siste ukene hatt mye slim i halsen, og jeg aner ikke hvorfor. Jeg har verken halsbettenlse eller lungebettenlse, da hadde jeg jo merket det.


Men nå har det blitt så ille at jeg kaster opp pga at disse slimballene tetter til halsen eller setter seg fast noe som gjør at jeg blir kvalm og må kaste opp. Pust med maven du De fleste bikkjer har en tendens til å spy opp slim og skum av og til, se henne an utover dagen. Like før du kaster opp får du en kraftig tarmbevegelse i tynntarm som går feil vei, og tømmer tarminnholdet over i magesekken. Er hun frisk og rask, drikker godt og ser ut til å være i form, så trekker du pusten dypt og tenker at dette var jammen slitsomt for ingenting. Det forklarer hvorfor oppkast ofte er gallefarget, og hvorfor du kan forsette å kaste opp i lang tid selv om magesekken tømmes ved hver brekning.


At det blir slim i halsen og kanskje ikke så mye andre steder, har nok med den direkte kontakten med maten å gjøre, sier han. Har besøkt vætrinær, tatt røntgen, blod prøver,urinprøver, byttet for ( tørt og vått), har aldri fått søtsaker, men ikke fått noe endeligt svar på hva som er grunnen. Det må ikke forveksles med en mer passiv oppstøtning hvor mat bringes opp fra øsofagus på en mer passiv måte. Slimhoste er en annen type hoste enn tørrhoste, og kjennetegnes, som navnet tilsier, av at man hoster opp slim.


Dette er kroppens måte å rense seg selv på, derfor er det viktig å få opp dette slimet. En slimhoste kan være mer alvorlig enn en tørrhoste. Derfor bør man ikke bruke hostedempende midler ved slimhoste.


Du beskriver slimhoste og oppkast. Dette i seg selv, kan gjerne gi oppkast, enten i forbindelse med hoste eller i forbindelse med matinntak. Fungerer for oss, fungerer sikkert ikke for alle andre.


Du vil da gjerne se på oppkastet at det inneholder en del slim. Hvis du klarer å forhindre at hunden spiser papir, kaster den opp da? Vi har en schæfer på ca mnd.


Det er ikke snakk om mye, men det høres ikke noe godt ut når han kaster det opp. Vi vet ikke hva det kan skyldes, han får vanlig hundefòr ingen matrester eller annet. Prøv å finn ut om han har spist noe som han ikke tåler Er den frisk eller, begynn med å faste hunden i seks timer så magen får hvile litt, men sørg for at han drikke vann. Det kan vær mange grunner til at hunder kaster opp. Så kan du gi litt skånekost med kokt ris, og kokt kylling eller fisk i noen dager.


Sønnen har det litt som meg, om jeg hoster veldig mye kan det utløse brekningsrefleksen og jeg kaster opp. Det er lenge siden han har gjort det, men i kveld etter han hadde sovnet hostet han, og kastet opp litt. Han har vært syk i flere dager med feber, men har vært feberfri siden i gårkveld og f. Disse midlene er mindre egnet hvis det er slim i luftveiene, fordi hostestillende midler gjør det vanskeligere for deg å hoste opp slimet. Hostestillende midler kan brukes ved tørr irriterende hoste som forstyrrer nattesøvnen (vanlig i etterkant av en luftveisinfeksjon med virus).


I denne artikkelen vil vi forklare hvordan du kan forebygge og bli kvitt slim i lungene med naturlige remedier. Det første man må gjøre for å bli kvitt slimet i lungeneer å mykne det opp , fordi det er vanskeligere å rense bort det harde slimet. Hoster de og kaster opp slim og sånt på noen tidspunkt?


Ifølge legen har jenta mi mest sannsynlig astma, men hun har ikke vært kjempeplaget, men får hostekuler når hun anstrenger seg og hoster endel på natta når det er som verst. Hun går på Flutide 125mg en gang om morran, og en om kvelden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg