fredag 3. mai 2019

Gravid fly sas

Bestill Nå og Spar opptil. Raskt, enkelt og billig! Planlegger du en ferie med barna? Ingen problem – alle er velkomne hos SAS. Vi vil alltid gjøre vårt beste for å gjøre reisen din fornøyelig.


For å gjøre reisen enda mer knirkefri tilbyr vi noen ekstra tjenester når du reiser med barn. Slik er reglene hos SAS og Norwegian. Både SAS og Norwegian har flyforbud de siste to ukene før termin. Er det under fire uker igjen, kan du fortsatt fly , så lenge formen din er bra og flyturen tar under fire timer. Hos SAS må du fylle ut et skjema som må godkjennes av SAS sin medisinske avdeling før turen.


Du kan fly med oss fram til uker før termin uten legeerklæring. Flyturen må ikke ta mer enn timer, og du må forevise legeerklæring som viser at du trygt kan ta fly. Det har blitt veldig vanlig for kvinner å fly mens de er gravide. Dette gjelder både fritidsreiser og reiser i forbindelse med jobben.


Generelt er det ikke er farlig å fly for en frisk gravid kvinne. Vi gjør oppmerksom på at dette gjelder for gravide som venter ett (1) barn. Er du gravid med tvillinger eller flere, så gjelder egne regler.


Hos SAS kan du fly uten begrensninger inntil uker før termin. Fra 12-uker før termin krever legeerklæring og godkjennelse av SAS medisinske avdeling og flytiden kan ikke oversige timer. Fra uker før fødsel og frem til fødsel får du dessverre ikke fly. Hvor lenge kan du fly som gravid ? De fleste flyselskaper, som SAS og Norwegian, godtar at du flyr uten legeerklæring frem til fire uker før termin, deretter med legeerklæring fra to til fire uker før og så er det forbud etter dette. Det finnes egne regler for tvillinggravide og andre tilstander.


Da mente Ryanair at hun ikke kunne fly ettersom hun var gravid i 34. Gravid uke for uke. Alle flyselskaper har egne regler for hvor lenge gravide har anledning til å fly med dem, og noen krever også en legeerklæring som sier det er trygt å la den gravide reise med fly mot slutten av svangerskapet. Ha alltid på deg støttestrømper hvis det er en lang reise, og husk å ordne med forsikringer, reiseapotek og vaksiner.


På lange reiser er det også viktig at du beveger deg. Nedenfor finner du informasjon og flere viktige tips om hva du kan gjøre før og under reisen. Av sikkerhetsmessige og andre årsaker må vi noen ganger bytte fly for en planlagt flygning.


Hvis et slikt bytte gjør det vanskelig for deg å reise med et hjelpemiddel eller annet utstyr, vil vi tilby en alternativ flygning. Du kan ta med rullestol eller gåstol om bord gratis. Disse må bestilles og registreres senest timer før avgang.


Var flyet forsinket, kansellert eller overbooket? Krev erstatning - Start her! Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Lengre flyreiser kan være forbundet med økt risiko for blodpropp-sykdom i leggene. Diskuter dette med legen din før du reiser. Flyga gravid med SAS. SAS tillåter flygning långt in i graviditeten. Mot slutet av den tillkommer dock en del begränsningar.


När det är mindre än två veckor kvar till beräknad förlossning tillåter flygbolaget inte att du som gravid reser med SAS. Inga begränsningar gäller fram till de fyra sista veckorna innan beräknad förlossning. Man bør ikke fly dersom man har en underliggende sykdom eller svangerskapskomplikasjon som kan trenge. Dersom billetten ikke bestilles gjennom SAS , men gjennom reisebyrå, må SAS medisinske avdeling kontaktes for godkjennelse. Reisetiden i denne perioden må ikke overstige fire timer.


Når det er nærmere enn to uker til termin (mellom 38. og 40. uke), blir en gravid reisende ikke akseptert om bord i SAS fly over hodet. SAS : Også SAS har noen begrensninger mot slutten av svangerskapet. SAS oppfordrer deg også til å spørre forsikringsselskapet ditt om hva forsikringen dekker når du flyr mens du er gravid. Dersom du er gravid med ett barn kan du reise opptil uker før termin.


Champagneflasken lege Christoffer Hæstad fikk som takk for hjelpen av SAS -personalet,. Lege (37) hjalp gravid kvinne på fly – ble fratatt gaven han fikk som takk for hjelpen. Det er også mulig å chartre ditt eget SAS - fly når du vil ha en mer fleksibel og skreddersydd opplevelse for en større gruppe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg