mandag 6. mai 2019

Barnesete best i test

Rabatt for faste kunder. Alle bildeler til lave priser. Du kan slutte å lete! Vi har reservedeler til bilen din. Kjøp barnesete hos Babyshop. Høy Sikkerhet, kvalitet og komfort! Slik gjennomføres de tre testene.


Den store, europeiske barnesetetesten gjennnomføres av ADAC og ICRT. ADAC (Allgemeiner Deutscher Auto Club) er en tysk bilistorganisasjon. I vår test av babycaller blir Philips Avent SCD50 som gir svært mye for pengene, best i test og beste babycall med lyd.


Dette er takket være en uslåelig kombinasjon av svært høy ytelse med utmerket rekkevidde, mange praktiske funksjoner, elegant design og lav pris. Blant annet gir de den tysk-britiske sikkerhetsutstyrs-produsenten best score for beskyttelse av nakke ved kollisjon. Likevel kåres ikke Britax Römer til vinner i årets barnesete - test.


Samtlige plasseringer kan du se lenger nede i artikkelen. Best i testen er barnesetet fra Cybex. Den får gjennomgående bra resultater ved både front- og sidekollisjon. Cybex er dessuten lettest å montere og bruke.


Fakta om testen av bilstoler. Britiske TRL The Future of Transportation er et uavhengig forskningsinstitutt og har utført testen på oppdrag fra NAF og svenske Testfakta. Planlegger du bilferie med barna? Sikring av barn i bil kan være et komplisert tema, og hvilket barnesete du bør velge er viktig for trygghet og komfort. I Prisguidens bilstol-guide presenterer vi bilstoler til barn som er best i test , og ser nøyere på populære modeller fra Cybex og BeSafe.


I Forbrukerrådet- testen er den ikke blant de aller beste når det gjelder verken sikkerhet eller brukervennlighet, men i NAF- testen ble den best i test og kom under alle grenseverdier når det gjelder belastninger på barnets kropp. Det er lav risiko for feilbruk. Etter nøye beregninger har ekspertene vurdert hvilke modeller som er de beste.


Vi gjennomgår de forskjellige testene for best å kunne guide deg til å finne det bilsetet som passer best til dine behov. TEST AV BILSTOLER: Stolene som kan svinges, kommer aller best ut av testen. De kårer det beste barnesete til å være BeSafe izi Plus. I testen inngår også to stoler som bare kan brukes forovervendt.


Her er det beste barnesete - test. Fire av de testede setene oppnår etter denne testen en plass på Forbrukerrådets Best - i-test -liste. Ingen av dem er denne gangen babystoler - best av de testede babystolene er nemlig Cybex Cloud Q. Den beltefestede varianten er tildelt poeng, mens varianten festet på isofix-base får 7 og det strekker altså ikke til for å komme på listen.


Profesjonell gaming headset for PC-spillere. Velg et bakovervendt barnesete. Et bakovervendt sete som går opp til kilo, er en god investering, fordi det kan brukes veldig lenge. Ha alltid med både bil og barn når du skal kjøpe barnesete.


Barnesete best i test

Få ekspeditøren til å vise deg hvordan du bruker og fester setet i bilen. Hopp over denne om du: Hater skjerm med busslomme i toppen (kan skjules med programvare), ikke liker glass på baksiden av telefonen. Forsikringsselskapet Folksam har gjennomført en stor grundig test av barneseter. Vinden blåser også fritt på undersiden av vognene, så antagelig er de kaldere enn pulkene. En bør derfor legge inn en underlagsmatte eller et skinn i vognen.


Uansett trenger barnet en varm pose å ligge i. Testen gir et godt svar på hvordan bilens elektroniske hjelpesystemet klarer å overføre kreftene fra hjulene som står på glatt underlag til hjulene som har best grep. Den tredje testen var i en svingete bakke med løs snø. Hele tiden var bilenes elektroniske hjelpesystemer i standard posisjon, slik de vil være under normal kjøring.


Barnets nakke er utsatt og derfor anbefaler vi å se på PLUS- testen som måler belastning på barnets nakke. PLUS- testen gjennomføres av Statens väg- och transportforskningsinstitut (VTI) i Sverige, og er frivillig for bilbarneseteprodusentene. Testen utføres på bilbarnestoler for småbarn, og gjelder for seter opp til kg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg