onsdag 22. mai 2019

Eplemuffins uten egg

Livet er for kort til å ikke spise eplemuffins når vi først har muligheten. En muffins uten egg for de med eggallergi. Om den kommer ut uten å ha flytende deig på seg, er de ferdige. De smaker like godt dagen etter. Og dagen etter der, og etter der og etter der også.


Et sterkt barndomsminne er den fantastiske lukten av nybakt eplekake som fylte huset.

Denne oppskriften på eplekake uten egg har vi laget med yoghurt slik at den blir enda saftigere. Man setter alltid stor pris på å få servert saftige kaker. Her er oppskrift på eplemuffins (eller cupcakes) med kanel, som er fint å ta med på dugna servere i barnebursdagen eller fryse ned og ha på lur til når du får overraskende besøk.


Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Bladene på trærne har begynt å bli gule, og det blir tidligere mørkt om kvelden.


Selv om temperaturen fortsatt holder seg bra, er det ingen tvil om at høsten er over oss, og høst = innhøsting. I hagen har vi et gigantisk epletre.

Eplemuffins uten egg og sukker Enkle eplemuffins som passer godt for de med eggallergi og de som ikke skal ha så mye sukker. En herlig oppskrift på muffins med epler, uten egg. Dette trenger du: 150g smør dl sukker dl eplemost dl hvetemel ts bakepulver. Fremgangsmåte: Sukker og smør røres godt sammen i en bolle.


Alt det tørre blandes godt og røres inn med sukker og smør. Til slutt røres eplemost inn i deigen. Muffins er et lite koppformet bakverk i porsjonsstørrelse. Tusen takk for superdigg oppskrift Linn! Sjokolademuffins uten egg stk.


Her finner du mine beste oppskrifter på glutenfrie muffins uten melk. Scroll deg nedover siden og la deg selv bli inspirert. Sikt inn hvetemel, bakepulver og vaniljesukker og bland sammen så det blir en jevn masse.


Rør inn ett og ett egg. Dette er en sunnere variant med speltmel og kokospalmesukker. De er dessuten allergivennlige og fri for både melk og egg. Utrolig glad i lukten av norske epler. Og heldigvis kan vi kjøpe norske epler i butikken…for vi har bare epler i hagen på de nye trærne!


Jente som er år, sambo og forlovet gifter oss 11.

Mamma til herlig gutt. På bloggen vil jeg dele om urtemedisin, mindre stress og bedre søvn, utrensing, kjærlighetens magi, opphøyet seksualitet, naturmagi, magi i praksis, åndelige opplevelser, kontakt med ånder og familie og andre ting som faller meg inn. Slik gjør du: Pisk eggene lett i en bolle, før du tilsetter havregryn, krydder og mager kesam. Bland eggedosis av egg og sukker.


Spar gjerne litt hakkede valnøttkjerner og ha på toppen før du steker dem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg