fredag 10. mai 2019

Hypnose slanking

Få fjernet angst på min. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett.


Behovet kan skyldes manglende behov i dagens situasjon, eller det kan skyldes omstendigheter fra fortiden, kanskje fra barndommen. Da jeg hørte om hypnose ble jeg veldig nysgjerrig.

Jeg er nok en veldig åpen person og ønsker å prøve ting jeg tror kan ha noe for seg i forhold til overvekten min. Dessuten ble jeg mer og mer klar over at overvekten sitter i hodet, og jeg visste at hypnose jobber med underbevisstheten. Ned i vekt med hypnose. Da Anne (35) sluttet å røyke med hypnoterapi, bestemte hun seg for å prøve samme metode mot flere usunne vaner. Slankehealing meditation som download Før du starter med denne meditation skal du finde en krystal.


Den fungerer som en katalysator for de energier du har. Det er jo bevist at hypnose fungerer som behandlingsmetode (forskning.no hadde noe på det for litt siden). Det er visse retningslinjer du bør følge for å etablere sunne spisevaner.

Dette er for så vidt sunn fornuft, som burde være enkel å følge, men ditt ubevisste sinn er som oftest sterkere enn ditt bevisste (der du vet disse tingene fra før). Derfor benytter vi hypnose ved vektreduksjon. Skjer noe “farlig”, vil du gå ut at hypnose – hypnose er rett og slett konsentrasjon.


Ingen har noengang blitt skadet av å bli hypnotisert Det verste som kan skje, er at du sovner i stedet for å gå inn i hypnose. Alle med normal intelligens, konsentrasjonsevne og vilje til å følge instruksjoner kan gå inn i hypnose. Så gjør vi hypnose sammen og fokusere på å endre de uønskede mønstrene i underbevisstheten. Vi gjør en ny hypnose sammen og får en dyp forståelse for hvor uvanene dine kommer i fra, og legger grunnlag for bedre spisevaner for resten av livet. I hypnoterapi henvender vi oss til det ubevisste sinn.


Det er ofte her problemer med å få til ønskede endringer ligger. Vanligvis opererer det bevisste og det ubevisste sinn uavhengig av hverandre. Nei, du kan ikke f mindre stsug av hypnose. Din enn det bladet, ( og muligens min ogs, jeg skriver litt om slanking jeg og om dagen.). Noen forteller ogs at de har ftt god hjelp av hypnose.


En diett med hypnose er ikke som andre slankegurer, nettopp fordi man bruker hypnose for å tape sine få eller mange ekstra kg. Det siste året har nettavislesere sett en kraftig reklamekampanje for hypnose mot overvekt og røyking. Hvor god er dokumentasjonen?

Vårt fokus, og vår kompetanse, er på hypnose. Skal du bli go må du spesialisere deg. Og vi skal være god – på hypnose. Vi har som målsetting at vi skal være ditt klare førstevalg – når du vil lære denne spennende og effektive terapiformen. Andre forsøker å kopiere oss på ulike måter.


Alt fra røykeslutt, slanking , depresjon, sexlyst. Noen som har erfaring med hypnose ? Ida Beth hadde prøvd mange forskjellige kurer som hjalp hver gang men kiloene kom alltid tilbake igjen. Etter flere år med jojo- slanking , bestemte hun seg for å prøve hypnose hos Christian Valla ved Heggeliklinikken i Oslo. Alt psykologen sa mens jeg hvilte i stolen, surrer fortsatt rundt inne i hodet mitt. Pakken rummer effektive lydfiler: 1. Stærkt indre drive.


Vi spesialiserer oss på områdene røykeslutt, vektreduksjon og selvtillit. Innenfor vektreduksjon jobber vi for tiden svært mye med sukkeravhengighet, og vi har et samarbeid med et av landets fremste på vektreduksjon, Studio Day i Oslo. Hypnotisk vægttab 2. Accmera, Dette er stedet for deg som vil endre på en vane!


Disse websidene innholder informasjon om hypnose og hypnoterapi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg