fredag 9. februar 2018

Priser kiropraktor

Prisene gjelder fra 1. Ubenyttet time, som ikke er avbestilt timer i forveien, belastes med full pris. Konkuransedyktige priser hos kiropraktor og andre behandlinger. Det forventes betaling etter hver konsultasjon. Dette er de faktiske kostnadene du vil betale ved konsultasjonen.


Priser kiropraktor

Ved behov for faktura tilkommer gebyr på kr 5-. Oppfølgende behandling Kr. Ny konsultasjon med behandling Kr. Påfølgende behandling: kr.


Studenter og ungdom t. FYSIOTERAPI Fysioterapi enkelttime kr. Helseøkonomiforvaltningen) yter stønad når du konsulterer kiropraktor. Førstegangskonsultasjon (egenandel): kr 55-. Første gang du er til kiropraktor med et problem, er prisen højere end i de opfølgende konsultationer, og der er særlige tillæg for fx røntgen, træning og konsultationer uden for normal arbejdstid.


Stønaden er kroner per konsultasjon, og 1kroner ved oppstart av et nytt behandlingsopplegg. Personer med nylige opstået tegn på diskusprolaps og spinalstenose får større tilskud i særlige pakkeforløb. Timer må avbestilles dagen i forveien for ikke å bli belastet. Kiropraktorbehandling.


Klinikken ligger sentralt til i Fåberggata 1i Lillehammer. Generelt Betaling samme dag som konsultasjon. Du trenger ikke legehenvisning til å få kiropraktisk behandling. Høy faglig kompetanse og god serviceinnstillinger har alltid stått sentralt hos oss.


Priser kiropraktor

Vi holder til i Hanna Winsnes vei i Larvik. Eureka kiropraktikk - Vi hjelper deg på veien til en go helhetlig helse. En kiropraktor kan hjelpe deg til å opprettholde optimal funksjon i ryggsøylen og holde deg smertefri. Det er flere parkeringsplasser på tomta.


I tillegg er det mulig å parkere tett på klinikken på begge sider av Nansetgata. Avbestilling av time må skje senest siste hverdag før avtalt time. TRYGDEREFUSJONER – DEKNING AV UTGIFTER.


Det gis trygderefusjon for undersøkelse og behandling hos kiropraktor både med og uten henvisning fra lege. På denne siden finner du en oversikt over våre tjenster, samt priser. Konsultasjon må avbestilles 24t før. Atlasklinikken har gleden av å tilby alle pasienter med gyldig studentkort en rabatt på kr.


Det vår gjennom håndballen at han ble introdusert for kiropraktikk og etter veldig gode resultater fikk han selv et sterkt ønske om å bli kiropraktor. Dennis er utdannet ved Life University i Atlanta, USA. Del av stort tverrfaglig miljø på Tønsberg Medisinske Senter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg