tirsdag 13. februar 2018

Hentesett strikkeoppskrift

Kjempeutvalg av gratis hstrikkeoppskrifter. Alt skal vekk – Gjør et KUPP! Stor utvalg av billig garn. Baby Ull, Lerke, Lille Lerke. Olaug Kleppe, Kari Haugen, Anne-Kirsti Espenes, Dale Design.


Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Når kjøpet er fullført, vil du motta bekreftelse på e-post med en link der du kan laste ned oppskriften.


Tema Hentesett og babytepper Sandnes Garn presenterer her et innholdsrikt hefte med et utvalg av babytepper og hentesett , strikket i våre gode merkegarn. Dette heftet er utgått og kan lastes ned gratis. Nr Hentesett til jente.


Hentesett strikkeoppskrift

Strikkeoppskrifter og garnpakker til baby. Med disse enkle strikkeoppskriftene kan du lage babyklær som varmer den nyfødte i kulda. Produktet ble lagt til kurven din! Oppskrift som pdf - lastes ned umiddelbart etter. Nedlastbare produkter Når du kjøper en strikkeoppskrift fra Knitting Inna AS vil du motta en nedlastingslink på e-post.


Et enkelt og fint hentesett som også nybegynnere kan klare. I begynnelsen av mars, blir jeg mormor igjen for tredje gang. Jeg har to prinsesser fra før av, og nå kommer prinsen.


Hentesett strikkeoppskrift

Jeg har strikket hentesett til de to første, så da var det på sin plass at jeg også strikket et til det tredje barnebarnet mitt. Garnmengde: 0-mnd(2) 6-mnd(3) mnd(4) Er fargen utgått, settes fargen automatisk til hvit. Under størrelsesguide ser du garnmengde og originalfarge på modellen. Holder på å strikke hentesett til barnebarn nummer to, som ventes i begynnelsen av august. Er snart ferdig med jakken, nye bilder kommer snart.


Det finnes så mange oppskrifter å velge i når man skal strikke hentesett. Noen gratis oppskrifter finnes og, dette og dette til Drops er fint, de passer like godt til jente som til gutt. Vet ikke hvor jeg skal begynne, men gå innpå garnstudio. Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter. Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig kompetanse.


Hentesett strikkeoppskrift

Størrelse 0-(3-6) mnd. Perlestrikk, raglanfelling på ermene, og strikket picotkant. Ullen er grundig kjemmet slik at plaggene føles myke og behagelige mot barnets hud. Velkommen til DROPS Design!


Legg i ønskeliste Legg til sammenligning. Her finner du mer enn 120. Vis som Grid Liste. Vi har også egne temahefter med strikkeoppskrifter til jul, en samling av strikkeoppskrifter på skjerf, det populære temaheftet Peer Gynt fra Sandnes Garn, eget hefte med strikkeoppskrifter på hentesett og babytepper – og mye, mye mer. Vi håper du blir like inspirert som oss, og at du finner strikkeoppskriftene du er på jakt etter.


Hentesett strikkeoppskrift

KlompeLOMPE selger strikkebøker og strikkeoppskrifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg