tirsdag 27. februar 2018

Bi nettstudier

Bi nettstudier

Nettstudier gjør det mulig for deg som ikke kan møte på campus å studere på BI , enten du er på reise, bor langt unna campus eller bare vil studere på egenhånd. Du kan velge mellom årsenheter, hele studier eller frittstående kurs som inngår i studiene. Studier og kurs Executive - videre­utdanning.


Med videreutdanning på BI holder du deg faglig oppdatert og stiller sterkere i et arbeidsmarked i rask utvikling. Handelshøyskolen BI Næringsliv og Alumni. BI etterstreber å styrke kvaliteten i interaksjonen med næringslivet gjennom et nyttig samarbeid mellom attraktive nasjonale og internasjonale virksomheter. Her kan du søke etter innhold på BIs nettsider. Finn studier og kurs, info om opptak, artikler, forskning og ansatte.


Kunne du tenkt deg å studere BEDRIFTSØKONOM i ? BI Nettstudier tilbyr dette studiet (årsstudium). Studiet tilhører fagområdet Økonomi, marked og administrasjon. Du kan også lese om relaterte yrker til studiet. NKI Nettstudier tilbyr fullverdig utdanning på nett, til deg som trenger fleksibilitet i studiene. Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr fleksible studier.


Bi nettstudier

Velg utdanninger på alle nivåer: Master, bachelor, høyskole, fagskole, yrkesrettet og VGS. Søk gratis i Norges største og mest komplette kursoversikt. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart.


Sikter du mot en lederstilling i næringslivet eller offentlige institusjoner, er en MBA et naturlig valg. MBA-studiet egner seg godt for deg som har noe arbeidserfaring, og gir et godt grunnlag for karriereutvikling. HVA ER NETTSTUDIER ? Nettstudier betyr ganske enkelt at du studerer på nett uten å måtte møte til faste undervisningstider. Du kan dermed studere akkurat når og hvor du vil. Våre nettstudier passer for deg som trenger en mer fleksibel studiehverdag og vi har alltid ledige studieplasser.


Vi tilbyr flere språkfag, samfunnsfag og IT-studier som nettstudier. Noen nettskoler har rullerende opptak, mens andre har faste oppstartstidspunkt. Nettstudier blir mer og mer populært, noe som gjør at studietilbudene også utvides hele tiden. Bli student ved UiT Norges arktiske universitet. Nettstudier er studier via nett, uten oppmøte til fysiske forelesninger eller klasseromsundervisning.


Nettstudier er et godt alternativ til tradisjonell utdanning som gir deg friheten til å studere når du vil, hvor du vil. Samtidig får du hjelp og personlig oppfølging underveis. Ved å logge på utdanning. Med innlogging har du mulighet til å lagre dine favoritter blant yrker, utdanninger, artikler og intervjuer.


Jeg snuser litt på nettstudier hos BI , og vurderer å ta en bachelor samtidig som jeg arbeider fulltid. Jeg lurer derfor på om det er noen her inne som har tatt nettstudier hos BI , og hvilke erfaringer dere evt sitter igjen med? Hvordan var opplegget og var det verdt både tiden og pengene? Jeg begynte på BI nettstudier nå i høst, så jeg har ikke akkurat erfaring, men jeg kan jo skrive litt om mitt førsteinntrykk.


For det første så var selve søknadsprosessen en fantastisk piece of cake, og samme med søknad til Lånekassen. Jeg har ikke gått nettstudier , men har nettopp fullført mitt andre ord på økonomi og administrasjon, heltid. Kan forhåpentligvis bidra med noe etter det. Når det er sagt så har man vell samme eksamen uansett om man har nettstudier eller ikke. Når det gjelder arbeidsmengde bør ikke dette være noe problem i det hele tatt.


Med en fleksibel utdanning på nett kan du studere hvor og når det passer deg – heltid eller deltid. Kjører nettstudier gjennom HiVolda akkurat nå, og det fungerer nå greit. Det er ikke å anbefale å ha full stilling ved siden av (jeg har det), men det går på et vis (studerer fullt og). Det høres likevel ut som en tøff start på studielivet, da det krever en del å komme i gang igjen med skole. Når du tar nettstudier er du selvsagt velkommen til å lese på skolene våre, hvis det passer for deg.


Du kan bruke skolens trådløse nett, og delta på alle gratis ekstrakurs. Ta kontakt med skolen nærmest deg for oversikt over hva du kan delta på. På Folkeuniversitetet Nettstudier har du fleksibiliteten til å studere når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Nettskolen er åpen hele døgnet, alle dager i året. Du velger selv når du ønsker å lese, gjøre oppgaver eller sende inn besvarelser.


Bi nettstudier

Slik kan du enkelt tilpasse nettstudiene til din hverdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg