tirsdag 20. februar 2018

Nettsteder for barn

Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Finn laveste nettpris her.


Sol er én av landets ledende startsider. Her kan ungene finne både ulike spill, videoer og informasjon som kan være nyttig for dem.

Det lenkes også til en del andre aktuelle sider for barn , som blant annet til Barneombudet, Barnevakten og Miljøagentene. Den aller beste kvalitetssikringen på nett, i forhold til hva barna våre utsettes for, er oss selv. Foreldre bør være tilstede på de samme sidene som barna , sier Laila Eidsheim. Aller Media Hvorfor ser du denne annonsen. Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg.


Se resultatet fra Barnas Valg. Reprise av resultat-sendingen.

Partiene der du bor. De viktigste sakene der du bor. Gjennom sosiale nettverk holder barn og unge kontakt med venner og kjente.


Barn og unge er flinke til å ta i bruk alle mulighetene som internett og mobiltelefon gir dem. Vi som voksne har et ansvar for å gjøre netthverdagen så trygg som mulig. Redd Barna arbeider for å bidra til dette og for å beskytte dem mot seksuelle krenkelser og. Psykisk helsehjelp for barn og unge. Får du hjelp tidlig, er sjansen større for at du raskere blir bedre.


Ta kontakt med psykisk helsehjelp i kommunen, skolehelsetjenesten eller fastlegen din. Hjelpetelefoner og nettsteder Det finnes mange telefontjenester og nettsider hvor du kan få rå veiledning og noen å snakke med. De fleste er drevet av humanitære og frivillige organisasjoner. Både telefontjenestene og nettsidene er som regel bemannet av frivillige som har fått opplæring, ulike fagpersoner eller brukere og pårørende med erfaringer. Barn med nedsatt funksjonsevne er en sammensatt gruppe.


Det dreier seg om barn som har skade eller avvik i sosiale, kognitive, psykologiske, fysiologiske eller biologiske funksjoner. Redd Barna og BarneVakten anmelder i dag fem nettsteder der barn oppfordres til å legge ut bilder av seg selv, ofte av svært erotisk og utfordrende karakter, for brudd på Straffeloven §204a. Nettsteder for elever og lærere i utdanningsvalg.

Den pedagogiske nettsteder for barna at barn for å styrke ferdigheter i matematikk, lesing, naturfag, samfunnsfag, og mer. Fargerike, interaktive funksjonene gir barn med en hands-on måte å lære mer om ulike fag. Tilbringer bare noen få minutter en dag med disse spillene kan hjelpe noen barn forbedre sine prestasjoner i klasserommet. Medvirkning – Endring – Dialog – en metode for å gjennomgå og forbedre tjenester for barn og unge.


Tjenesten er utviklet av Vefsn, Brønnøy og Hemnes kommuner og Nordland fylkeskommune i samarbeid med Investing in Children. Her kan du laste ned gratis grafiske tegn som kan brukes for barn med behov for visuell støtte. Materialet er oversatt fra dansk. Fra Møller-Trøndelag kompetansesenter.


IKT i spesialundervisning Artikkel fra Moava med lenker til nettsteder om bruk av IKT i spesialundervisning. Info om spesialundervisning for foreldre: Kartleggingsprøve i. Nasjonalt senter for realfags-rekruttering, Naturfagsenteret og Matematikksenteret samarbeider om å styrke realfagenes stilling i samfunnet og øke rekrutteringen av ungdom til realfaglige utdanninger og yrker. Vaksinasjon i barne og ungdomsalder- brosjyre fra FHI. Vi får vaksine- informasjon til barn om den første vaksinen de får på skolen. Voksne for barn , barneombudet og andre nettsteder og telefonnumre.


Alarmtelefonen for barn og unge- nødtelefon for barn og unge som opplever vol overgrep og andre vanskelige og akutte situasjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg