fredag 16. februar 2018

Blomster dåp

Blomster dåp

Blomsterbud i Norge og resten av verden via 54. Vakre blomster og dekorasjoner til dåp og navnefest lever på døren. Dåp og navnefest Dåp eller navnefest er en stor dag, og det skal feires.


Blomster dåp

Et vakkert bord skaper en hyggelig ramme rundt begivenheten. Vi har et stort utvalg vakre borddekorasjoner som kan leveres rett på døren. Send blomster for å feire dåpsdagen eller navnefesten. Hva skal du velge – røde roser for skjønnhet, gule blomster for lykke eller kanskje lilla blomster for litt kongelig glans? Vi kan levere blomstene rett på døren sammen med din personlige hilsen.


Skal du arrangere dåp , og trenger inspirasjon til borddekking? Da har du kommet til riktig sted. Her har vi samlet mange fine bilder av festdekkede bor som vi håper kan inspirere deg.


Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp , konfirmasjon, bursdag og fest. Interflora er verdens største og eldste blomsterorganisasjon. Bruker du hvit duk og hvite servietter kan blomstene være i akkurat de fargene du ønsker.


En lav dekorasjon eller mange små vaser med snittblomster. Det gjør at gjestene ser hverandre over bordet. Bruk av blomster gir et frodig og feststemt bord som ikke behøver mye annen pynt.


Lag en bordplan for å avklare hvor mye blomster du trenger. Uansett hva du har på hjertet. Våre dekoratører står klare til å levere for deg, over hele Norge og resten av verden. Anledninger Vi har stort utvalg av friske blomster og dekorasjoner til alle anledninger.


Her kan du bestille blomster enkelt og raskt - levert rett på døren. Vi leverer din personlige blomsterhilsen, levering samme dag i hele landet. Hvem vil du overraske med blomster? Levering fra lokal faghandel over hele Norge.


Når en god venn eller slektning har gått bort er en siste hilsen med blomster en vakker og tradisjonell måte å ta farvel på. Vi hadde hvite og grønne blomster (grønne roser faktisk). Vi åpner ny blomsterhandel 1. Skei i Surnadal, og gleder oss til å ta imot kunder! Alle varer i butikken har tilbu og vi serverer kaffe og kake) Denne dagen holder vi åpent til kl.


Butikken ble startet av Anne Margrethe Krohn for snart år siden, og drives nå av tredje generasjon, Merete Kvevik. Skal du ha syforening, vennelag, dåp , konfirmasjon, bursdag, bryllup, stor eller mindre fest? Trenger du tips og ideer til borddekking? Lys, blomster og borddekking.


Blomster dåp

Våre dyktige dekoratører lager buketter og dekorasjoner med stolthet og omsorg. Vi garanterer at blomstene er av god kvalitet. Du kan bestille blomstene enkelt og raskt på nett og få det levert rett på døren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg