fredag 2. februar 2018

Gravid mage uke 18

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Babyverden har en podcast uke for uke.


Under tema vil du for hver uke kunne lese en oppsummering av det som ble sagt i podcasten.

Fødselslege Tilde Broch Østborg: Immunsystemet har begynt å fungere. I uke , og vil du nå sannsynligvis kjenne at fosteret beveger seg. Vekten din kan ha økt med tre til seks kilo og magen vil være større.


Gravid uke – Fostrets utvikling. Barnets utvikling går fort og du kjenner sikkert at det bobler og pirrer i magen. I begynnelsen kan det være vanskelig å avgjøre om du bare er sulten, har spist noe du ikke tåler eller om det faktisk er barnet i magen du kjenner.


Fosteret får nå permanente tenner, og fingertupper og tær får sin ferdige form.

Nervene i hjernen utvikles og gjør det mulig for fosteret å vri på seg, snu seg, sprelle, sparke og slå. Jeg så heller ikke gravid ut i uke , og det gikk enda noen uker før gravidmagen kom. Men da vokste den ganske raskt, og jeg tror den var ganske normalt stor etter hvert, selv om jeg ikke var blant de største (jeg er litt høy, med lang overkropp, tror det har en del å si for sånt).


På størrelse med en stor søtpotet. Utrolig nok ligger allerede de melketennene klare i gommen, og bak dem utvikles allerede de permanente tennene. Frem til uke produseres fostervannet bare av mor, men nå hjelper også fosteret til gjennom urinen det produserer.


Følg graviditeten uke for uke. Les hva som skjer med babyen i magen ,. En kraftigere hårvekst som fordeler seg blant øyenbryn, øyenvipper og hodet har nå kommet for å bli. Fosteret evner å kjenne en tørsthet etter fostervann, og synsnerven har nådd netthinnen.


Drøyt halvparten av alle gravide kvinner får i uke vondt i ryggen. Mange kjenner også halsbrann, bekkenløsning og hemoroider. Når du er gravid i uke er det på tide å finne ut hvordan du vil føde.


Er uker julekvelden,. De færreste har stor mage i uke ,. Er gravid i nittende uke med tvillinger og kunne klart å skjule det til uke Men alle.

Vi var også på tidlig ultralyd denne uka , for å se at det faktisk var liv i magen , og det var det #128578; Begynte også å få en liten kul nederst på magen , som i grunn bare så ut som jeg var oppblåst. Uke 10- Fra uke følte jeg meg så og si helt som før igjen, og glad for at det gikk over så fort. I dag er det onsdag 27. Det er uker og dager igjen til din termin, torsdag 29.


Bare to uker og en dag til jeg har gått hallveis fullført svangerskap ! DET er ikke verst bare det, synes tiden rett og slett bare har flyget unna. Og denne uka skal du. En geleaktig masse blir påsmurt på magen Ultralydhodet føres langsomt over magen og du kan se fosteret på en skjerm. Magen ble stor dagen etter jeg tok test syntes jeg.


Tenkte det var psykisk men fikk allerede spørsmål i uke 6. Er små kvalm hver dag,hoven i fingrene på morgenen. Jeg har bestillt tidlig ul i slutten av uke ni. I denne uken veier fosteret ca. I hjernen utvikles nå spesialiserte områder som vil registrere lukt, smak, ly syn og berøring. Forskning kan tyde på at fosteret er i stand til å høre stemmen din nå.


Armene og beina er nå i proporsjon med hverandre og resten av kroppen. Noen vil kjenne fosterbevegelser allerede fra uke 1 eller 1 men for de fleste vil det ta noe lenger tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg