fredag 2. februar 2018

Piercing i klitoris

Finn produkter i toppkvalitet til lave priser og fraktpriser på nett! Jeg vil anbefale deg å gå innom en profesjonell klinikk som utførerer klitoris piercing for å få nødvendig informasjon. Det er ikke alle jenter som er anatomisk egnet til å få klitoris piercing av ulike grunner, bl. Jeg har piercing i klitoris forhu og var dødsnervøs på forhånd fordi jeg var sikker på at det ville gjøre kjempevondt.


Fikk bedøvelse, og merket derfor ingenting av selve piercingen.

Da bedøvelsen gikk bort var det veldig vondt i ca fem sekunder, og så gikk det over igjen (!). Vertikal klitoris forhud er den vanligste kvinnelige genitalpiercingen vi gjør på studioet. Spørs hva du mener med ve Klitoris er et stort organ, med nervebaner og koblinger i flere retninger til andre nerver, vet man i dag. At du får bedre følsomhet er neppe riktig, men at det blir en farlig inngangsport for infeksjoner vet vi helt sikkert. En trebarnsmor med piersing i klitoris.


Jeg har hatt piercing både i selve klitoris , og horisontal og vertikal forhudspiercing. Klitorispiercing er ikke noe særlig vanlig, og hvis du skal ha det, må du være 1 sikker på at pierceren kan faget sitt. Jeg er ei jente på år som har utrolig lyst å ta intim piercing i forhuden på klitorisen, men lurer på noen ting.

Hvor lang tid tar det før den gror? Saken er at jeg jobber på supplybåt men har fr. Intim piercing – piercing i klitoris forhud. I dag er det kun få piercere, der udfører en piercing i selve klitoris. For det første kan den være ekstremt smertefuld at få lavet, men der kan også være en risiko for komplikationer.


Klitoris (av gammelgresk κλειτορίς, kleitoris, liten bakke), også kalt kildrer, kiler, klitt og annet på norsk, er et kjønnsorgan i pattedyr av hunkjønn. Hos mennesker er klitoris et stort organ, men bare det lille klitorishodet er synlig fra utsiden. De nyeste piercingtrendene. Bestill direkte i butikken! Jeg vil ikke anbefale piercing i klitoris , det vil nok være vesentlig meget ubehagelig, og det er ikke mange som har det.


Intimschmuck und Intimpiercings gibt es in allen Variationen, Formen, Farben und natürlich für die verschiedensten Stellen im Intimbereich. Piercing til kvinder, er en hood piercing , som placeres i forhuden lige over klitoris. Viel Spaß beim Zuschauen. Udtryk - Gorlubb Piercing Ansigts- piercing , Piercing i ansigtet, fx jenbryn, lbe, eller re. Isabella piercing encyclopedia Isabella piercing is a female genital piercing.


Piercing -priser - Madison Piercing Hafada eller midt, Cavic. Ein Klitorispiercing ist ein Piercing durch die Klitoris.

Es ist nicht mit dem häufigeren Klitorisvorhautpiercing zu verwechseln. Der direkte Endast des Nervus pudendus und der wichtigste sensible Nerv der die Klitoriseichel, Glans clitoridis und den Klitorisschaft, Corpus clitoridis versorgt wird als Kitzlerrückennerv, Nervus dorsalis clitoridis bezeichnet. A clitoris piercing is a female genital piercing placed directly through the head (glans) of the clitoris itself. It is a relatively uncommon piercing by choice because of the potential for nerve damage, and because women may find it too stimulating to allow the constant wearing of a small ring or barbell.


Vi har strenge steriliseringsrutiner, og tester autoklavene (steriliseringsmaskinene) våre regelmessig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg