torsdag 8. februar 2018

Babyteppe strikkeoppskrift drops

På nett og i butikk. Se vårt utvalg og kjøp her! Velkommen til Nøstebarn! Kjempeutvalg av gratis hstrikkeoppskrifter. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Her finner du mer enn 120.


Det aller første Nøstebarnteppet ble strikket av Mor Signe i naturhvit 2-tråds merinoull. Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse på produktet du ønsker. Gratis oppskrifter p babytepper fra Dale Garn.


Strikkeoppskrifter babyteppe. Ja da er Babyteppe helt perfekt! Først litt om teppet: Det strikkes i Drops Baby Alpakka (var rabatt så måtte jo bare) med dobbelt garn på pinner nr 5. Jeg har kjøpt nøster, så håper det holder! Målfrid har designet det skjønneste super myke, varme og lett å strikke baby pledd. Vår første strikkeoppskrift er et nydelig babyteppe som jeg har strikket i rosa.


Prøvde det til småplagg, men synes som deg at selv om fargene er som godis, og det kjennes mykt er det også tørt og litt trått og flatt, så i bunn og grunn lander jeg nok på bomullsgarn fra Drops neste gang, Safir er en klar favoritt! Teppe: Legg opp 1m på p nr. Pass på å stramme tråden i beg av hver p. Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter.


De fleste er gratis. Babyutstyr finner du hos Sprell! Lynrask levering - stort utvalg. Sprell tilbyr de beste lekene og barneromsinteriøret - se selv her! Kjøp strikkepakke – Last ned strikkeoppskrift.


Babyteppe strikkeoppskrift drops

Søk etter: Siste innlegg. Lay Down strikket babyteppe i merinoull - Drops baby 29-8. Et enkelt og luftig babyteppe i mjuk kologisk og plantefarget bomull. Oppskrift på genser til voksen med rundfelling.


Ypperlig til turbruk. Vi deler også gode tilbud! Garn nøster DROPS BABY MERINO Pinner Rundpinne nr. Dette er den nedre kanten på teppet. Stjernemønsteret er masker bredt og runder høyt.


Mønsterdiagrammet er på masker, og jeg har masker i hver side i rillestrikk som kant, og riller som kant oppe og nede på teppet. Totalt brukte jeg ca nøster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg