mandag 5. februar 2018

Når er det lettest å bli gravid

Det vanlige er at det tar et par måneder å bli gravide dersom dere er friske og har hatt ubeskyttet samleie på riktig tidspunkt i syklusen. For de aller fleste kan det likevel ta både fire og fem måneder, og det er ikke uvanlig at det kan ta bortimot ett år selv om dere er friske. Folyre, et b-vitamin, er et slikt eksempel.


Det går også under navnet folat, og anbefales til kvinner som prøver å bli gravide , eller som allerede er gravide. Det beste er å begynne med et tilskudd på mg folsyre minst tre måneder før planlagt svangerskap.

Tablettene fås kjøpt på apotek og i enkelte dagligvarebutikker. Dermed er det et seksdagers vindu for sædcellene å møte og befrukte et egg, og dette er perioden når er det størst sjanse for å bli gravid. Du er mest sannsynlig å bli gravid hvis du har sex en eller to dager før du har eggløsning. Men det er vanskelig å fastslå den eksakte dag eller to rett før eggløsning.


Dette er noe du kan forsøke å følge med på. Det er også vanlig å ha litt mer sexlyst rundt tid for eggløsning. Noen ganger kan det lykkes raskt, mens det også er helt vanlig at det kan gå noen måneder før man.

Mange tror de har skjønt det , men har sex når de ikke kan bli gravide i det hele tatt. Her er rådene som øker sjansen for å bli gravid. Nr at egg blir befruktet, er du gravid.


Dette br du tenke p hvis du vil bli gravid n. Det er mulig bli gravid etter ha hatt ubeskyttet sex i frste fruktbare fase. Har det seg slik at jeg m. Hvis dudere prver aktivt bli gravide , vil jeg anbefale at dere har daglig sex i. Det er lettest bli gravid for de som hverken er veldig tynne eller tjukke. AnonymBruker skrev: Jeg spiser jo det jeg spiser til vanlig, ingenting med kostholdet mitt har endret seg.


Jeg har heller ikke vært mere aktiv enn normalt. På uker så har jeg gått ned kg! Når er det lettest å bli befruktet? Ja, i hvilken alder tror dere det er lettest å bli gravid ? Siden jeg var år har jeg hatt ubeskyttet sex og ikke brukt p-piller.


Med min første samboer ble jeg aldri gravid , nå når jeg er år har jeg vært gravid en gang, men mistet.

Det har nok ikke så mye å si at du tenker mye på det. På apoteket kan du få kjøpt eggløsningstester, for å finne ut når du bør ha samleie, men de er dyre. Røykingen har antagelig ikke noe å si når det gjelder å bli gravid , MEN røyk er skadelig for barnet, og jo lenger FØR du blir gravid du klarer å slutte å røyke, jo bedre er det. Når man sliter med å bli gravid kan man ikke forlate huset uten å se mange andre gravide kvinner.


Hver gang du slår på TV’en er det alltd en søt baby i en bleiereklame som stirrer tilbake på deg. Enten du har prøvd i et par måneder eller tenker på å starte en familie snart, her er gode tips for deg som sliter med å bli gravid. Bruker du BabyComp, vil du få en bekreftelse i hver syklus om det er eggløsning og om det gule legemet, corpus luteum, produserer nok av hormonet progesteron til at et befruktet egg kan feste seg. Min er syklus er uregelmessig, vil det bli vanskeligere for meg å bli gravid ? Beste tiden å ha sex hvis vi prøver å bli gravid ? De fleste kvinner har ca perioder i året, men noen har færre eller enkelte perioder ikke i det hele tatt. For å vite når i måneden du har eggløsning og sjansen er størst for å bli gravid , er det første du bør gjøre å bli kjent med menstruasjonssyklusen din.


Kvinner er fruktbare fra fem dager før til en dag etter eggløsning. Likevel håper jeg noen har noen råd om hvordan det er lettest å bli gravid. Siste tatt forrige uke. Jeg tror vi har snakket og planlagt et barn så lenge nå at det kanskje er utålmodigheten som prater, men om noen har erfaring vil jeg gjerne høre. Jeg bare leste det at det var en ny lov at fastlegen tok seg av det , så det er feil?


Min fastlege sa jeg kunne slippe å kjøre på dispensasjon men han var usikker på hvordan han skulle gå frem, men det kunne han bestemme. Nå er han der ikke lenger. Det er ikke alltid så lett å vite når du har eggløsning.


Noen har tydelige tegn, som smerter i magen, ømme bryster og eggløsningsslim. Andre merker ingenting. Med denne eggløsningskalkulatoren får du hjelp til å regne ut når du har størst sjanse for å bli gravid.


Klikk Foreldre har skrevet mange saker om det å bli gravid. Vi har skrevet om de som har det vanskelig, om de som er blitt gravide før de ønsker det selv, og om de som er redd de aldri får det sånn som de ønsker. Men er det hold i teorien om at man blir fortere gravid av enkelte stillinger?


Men jeg tror det er viktig å ikke stresse med det. Ikke tenk altfor mye på at man MÅ bli gravid NÅ og ta helt av. Det er vanlig at det tar opptil et år å bli gravid , og så lenge man er innenfor normalen, tror jeg det lønner seg å se på prøvinga som en spennende tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg