onsdag 14. februar 2018

Høygravid fra uke

Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Catten Betatt av forumet. Fra hvilken uke bruker man uttrykket høygravid ? Lurte på om noen viste hvilken uke som ble regnet som høygravid.


Svetten renner bak hovne knær mens spørsmålene om det er tvillinger hagler fra vilt fremmede på stranda.

Det er ikke bare-bare å være høygravid. Chrissy teigen: Hygravide Chrissy Teigen vil ha minst fire barn - Se. Deler av denne tiden fyller hun ogs med en jobb som treningsinstruktr.


Begge familiene har bodd p hvert sitt rom i over en uke. Høygravid : man er høygravid når man har dager igjen til termin fordi da er livmoren på sitt høyeste. Ikke helt høygravid ennå, men det begynner å bli tyngre og tyngre. Merker at jeg ikke har så nye energi til to små barn som har ferie fra barnehagen.


Har vært alene med de i litt over uker mens samboer pusser opp.

Fødsel prøver jeg å tenke så lite på som mulig, hatt to tidligere fødsler som ikke har gått helt etter boka. Fra vitenskapen Nytt om legemidler. Se bilder og les om fosterets utvikling og mors graviditet, uke for uke.


Velg svangerskapsuke. Jeg har også begynt å forberede fødebagen, slik at den er klar i tilfelle det plutselig skjer noe om noen uker. Forrige gang rakk jeg ikke pakke den ferdig før det skjedde, og det ble maks stress den natten vannet gikk og jeg stresset rundt som en stukken gris med et tykt håndkle mellom beina mens jeg heiv oppi det jeg manglet i fødebagen. Ukene i et svangerskap telles normalt fra siste menstruasjon.


Dette kalles også mors uker , i motsetning til fosterets uker som telles fra selve befruktningen, og er omtrent lik mors uker minus to. Jeg har tullet med at jeg har gått høygravid i flere uker , og i dag er det forløsning, sier finansminister Siv Jensen før statsbudsjettet skal legges fram. Det med høygravid er nok et mer flytende begrep enn som så. Jordmor har definert meg som høygravid en god stund før det var dager igjen.


Sist jeg skrev tok jeg for meg uke 3 og nå trer jeg jammen meg inn i uke 36! Hvor langt er jeg på vei nå. Fredag er dagen hvor jeg skifter uke , og i dag trer jeg altså inn i min 36. Babyen er nå like stor som en ananas.


Denne sommeren er intet unntak.

Uken har til nå vært hektisk med kurs i går kveld og obligatorisk innlevering på det andre kurset jeg tar i dag. Er det ok sykehus der du skal så hadde jeg ikke bekymret meg for mye. Etter uke 3 når du er høygravid , kjenner du som regel kynnerne godt, ved at magen strammes og blir spent utenpå.


Noen blir varme, får raskere puls og har litt vanskeligere for å bevege seg når de har kynnere. Kynnere er ikke farlig og fører vanligvis ikke til for tidlig fødsel, men de kan være vanskelige å skille fra ekte rier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg