onsdag 28. februar 2018

Smokk med tenner

Med Philips Avent-smokker kan du trøste barnet ditt når som helst. Philips store utvalg gjør det lettere for barnet ditt å ta smokken. Vi tar godt vare på de små. Skadelige midler er selvfølgelig forbudt i vår nettbutikk! Gratis frakt, rask levering og dagers returrett.


Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Lag din egen smokk med ditt eget bilde, motiv og tekst. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter.


Jeg vet at det er mye enklere sagt enn gjort, men en bør i alle fall være litt bevisst hvor mye smokken brukes, sier professor i kjeveortopedi ved Det odontologiske fakultet ved Universitetet i Oslo, Bjørn Øgaard. Mange er sene med å slutte med smokk , men når de blir så store må man tenke på tannstilling. Han brukte kun smokk litt om kvelden når han skulle sove da, fra 3-års alder. Smokk Med Tenner SALG på nett!


Alltid gode tilbud og rabatter. Det er visse ulemper som kan knyttes til smokkbruk. Ammeforvirring: Dersom smokken blir introdusert for tidlig, kan man risikere at babyen blir forvirret og kan få problemer med å amme. Dette har jeg grua meg til lenge nå! Kan noen av dere med smokkebarn med tenner berolige meg med at det kommer til å gå fint med smokk om natta selv med.


En helt ren tann blir ikke syk. Som pionerer innenfor dette feltet har vårt mål de siste år vært å forbedre munnhygienen. Vi nøyer oss ikke med å utvikle og fornye våre produkter, men har også kontakt med og arbeider med forsknings- og utdannelsessteder. Tannleger anbefaler at barn slutter med smokk senest i treårsalder. I treårsalderen har barna fått alle melketennene, og da er det på tide å slutte med smokken, sier professor Bjørn Øgaard ved UiO.


Les hele artikkelen her. Blant naturbefolkninger er det vanlig med intens amming fram til barnet er 3-år. Barnet sover sammen med sin mor og dier flere ganger i løpet av natten, i gjennomsnitt hvert trettende minutt. Den er til trøst og tilfredsstiller barnets sugebehov.


Bruk av smokk er forbundet med redusert fare for krybbedød. Det fins også bivirkninger ved smokkbruk. Tradisjonelle smokker presser tungen ned i munnhulens gulv og forstyrrer den fine trykkbalansen i munnen. Det er lettere å slutte med smokk enn finger.


Smokk med tenner

Barn har et medfødt sugebehov. Ekstra myk smokk øker sjansene for at barnet tar smokken! Advarsel mot smokk med silikon ! Pluss at han har begynt å få en tann lenger inn som ser ut som begynnelsen på en jeksel. Sønnen min har fire tenner oppe og fire tenner nede. Han tygger nok en del på smokkene sine, men det går helt fint å tygge på de som er laget av naturgummi.


Skal barnet bruke smokk ? Er smokk bra for barnet? Her er tips til dere som foreldre. Når bør barnet slutte med smokk ? Normalt sett vil tennene rette seg opp igjen, men ikke alltid.


Smokk med tenner

LES OGSÅ:Slik får du staten til å dekke tannlege regningen din. For alle mammaer og pappaer så er det nok en kjent sak at det å få barna til å slutte med smokk ikke alltid er en like lett oppgave. Skjoldet er skånsomt buet og utstyrt med lufthuller slik at området rundt munnen bliver godt ventilert, noe som kan minimere irritert hud. Slutt med smokk i tide. Finner barnet ditt roen når det bruker smokk eller suger på tommelen?


Pass på at det ikke blir for mye. For mye bruk kan gå ut over tennene. For mange små er smokken en fast følgesvenn de første årene. Det er den som hentes frem når de er slitne, triste eller skal sove, og en gang i blant fungerer nok sutten også som propp for foreldrene når det passer best at barnet er stille.


Ved bruk av smokk blir ofte huden under plastdelen fuktig, noe som kan føre til smokkeutslett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg