mandag 26. februar 2018

Vinterklær barn

Vi starter vårt vintersalg med opptil på sports- og turtøy. For ditt neste eventyr. Velkommen til Stormberg. Kjøp vinterklær hos Babyshop.


Gode vinterklær er med andre ord et must for oss nordmenn.

En god vinterdress for barn , for eksempel, er en klassiker her, akkurat som gode vintersko, vinterluer, votter og hansker er det! Gratis frakt over 3kr, gratis retur og dagers åpent kjøp. Vinterklær til barn. Vi forhandler barneklær av beste kvalitet, så barna dine kan få en god opplevelse i snøen.


Det er viktig for os at vinter- og skiklær er både slitesterke og funksjonelle slik at de kan holde i mange sesonger. Klær som lar barn få være barn ! Her finner du klær som gjør barnet rustet for alle vinterens eventyr!

Men bli nå ikke altfor ivrige – husk at barna trenger godt undertøy i tillegg! Og ditto vintersko, og votter og luer! Hos Zalando finner du et bredt utvalg av klær for barn i alle aldre, fra den lille nyfødte til den trendbevisste tenåringen. Da barn er ute i all slags vær stilles det en del krav til klærne når det gjelder kvalitet og funksjonalitet, men dette betyr selvfølgelig ikke at barneklær trenger å være kjedelig. Se hele utvalget og kjøp på XXL.


Da kan det være en lur idé å kjøpe gavene dine allerede nå på zalando. Bredt utvalg av vinterklær på Stylight. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Klikk her for å lese den nyeste testen av vinterdresser for barn. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


Sirdal skalljakke er en funksjonell og praktisk skalljakke spesielt utviklet for et aktivt friluftsliv. Jakken egner seg godt til både fjell- og skogsturer, til brett- og skikjøring og til hverdagsbruk. Sirdal jakke for barn har refleksfelt rundt armen for økt synlighet i trafikken. Familiehuset i bydel Gamle Oslo har oversatt gode råd om hvordan man kan kle barna riktig i kulden på ulike språk. Foreldre kan lese de gode rådene på sitt eget morsmål.


Disse plakatene er fine å henge opp i barnehagen, på skolen eller å dele ut til foreldre.

Mikk-Lines design får en middels god vurdering. Familiene synes fargen er litt kjedelig og at dressen ser litt for klumpete ut. Men de understreker også at alle barna likte å ha på seg vinterdressen, og at de valgte den foran andre vinterklær som var tilgjengelige.


Det store vintersalget er her nå! Spar opp til på en mengde vinterprodukter fra denne sesongen. Merk at noen produkter kun har sesongens utgående farger på salg. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag!


Hold deg oppdatert på siste nytt fra Skogstad Sport og motta eksklusive tilbud på e-post og i sosiale medier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg