onsdag 13. januar 2016

Strikket hentesett

Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Zoovillage - Premium brands! Tema Hentesett og babytepper Sandnes Garn presenterer her et innholdsrikt hefte med et utvalg av babytepper og hentesett , strikket i våre gode merkegarn. Dette heftet er utgått og kan lastes ned gratis. Olaug Kleppe, Kari Haugen, Anne-Kirsti Espenes, Dale Design.


Baby Ull, Lerke, Lille Lerke. Vi har dypdykket i Dale Garns rikholdige arkiver hvor vi blant annet fant denne katalogen.

Ullen er grundig kjemmet slik at plaggene føles myke og behagelige mot barnets hud. Et enkelt og fint hentesett som også nybegynnere kan klare. Har du strikket for eksempel småplagg som luer og votter før så kan du trygt avansere til dette settet.


Ta med den lille hjem i noe hjemmestrikka i fine farger! I begynnelsen av mars, blir jeg mormor igjen for tredje gang. Jeg har to prinsesser fra før av, og nå kommer prinsen.


Jeg har strikket hentesett til de to første, så da var det på sin plass at jeg også strikket et til det tredje barnebarnet mitt. Holder på å strikke hentesett til barnebarn nummer to, som ventes i begynnelsen av august. Er snart ferdig med jakken, nye bilder kommer snart.

Det finnes så mange oppskrifter å velge i når man skal strikke hentesett. Noen gratis oppskrifter finnes og, dette og dette til Drops er fint, de passer like godt til jente som til gutt. Som jeg skrev her i går strikket jeg en jakke, lue og sokker som hentesett til ei som blir oldemor på sensommeren. Saken er at når bestemoren fikk høre at jeg strikket , mente hun at settet måtte også få ha en bukse til.


Så da var det bare å ta fram pinnene å strikke en bukse til også. Min mor har strikket minst hentesett av typen havskum. Dersom jeg tar fra henne den æren å strikke det til mine barn tror jeg at jeg like gjerne kan glemme å spør om noe strikket igjenn :-D Mamma strikker til nesten alle venner, tantebarn og venners barn som venter baby. Sååå fint hentesett Den kommende mormora her er allerede nesten ferdig med den jakka. Falt pladask for det settet når jeg så det.


Strikk hver side ferdig for seg. Gratis oppskrifter p hentesett til baby fra Dale Garn. Myke og deilige plagg, strikket med kjrlighet i hver maske. Hvor mye koster det å strikke et hentesett for baby? Jeg spør bare om selve arbeidet og vil helst ha svar fra noen som strikker slike hentesett.


Enkelt mønster, farger, dress med knapper foran, sokker og lue. Det var en stor glede å få oppdraget med å strikke hentesett til veslegutt. Mønster fant jeg i en perm, og var et utklipp fra Hjemmet nr.


Anbefalt garn var Dale Babyull, men jeg brukte Tynn Alpakka fra DSA.

Pinnestørrelse og 5. Hentesett Inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til valgt størrelse. Salg - Rosa barnelue med blomst fra Bouganvilla. Lyseblå barnelue med knapp fra Bouganvilla. Størrelse 0-(3-6) mnd.


Perlestrikk, raglanfelling på ermene, og strikket picotkant. Dette settet strikket jeg tidligere i høst. Lillesøster venter en liten gutt i januar og fikk blant annet dette i julegave. Mer av det hun fikk kommer senere.


Utrolig morsomt å strikke så søte små plagg igjen. Er jo ikke så veldig lenge siden siste babyplagg, men blir veldig spesielt når lillesøster skal ha det til sin baby.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg