torsdag 28. januar 2016

Dikt til 50 års dag

Under er forslag til tekst for bursdagskort både morsomme, alvorlige og seriøse. Skal du skrive en års hilsen, og trenger litt inspirasjon eller tips til hva du skal skrive? Da har du kommet på riktig sted. Her får du mange gode tips til hva du skrive på kortet, eller hva du kan si i talen til -åringen. Da jeg var ung, fikk jeg høre: Bare vent til du blir femti, så skal du få se.


Dikt til 50 års dag

Nå er jeg femti, og jeg har ikke sett noe som helst. Du er ikke , du er med års erfaring. Det triste ved å bli , er ikke at du forandrer deg så mye, men at du forandrer deg så lite.


Alt før (eller 6 70) er oppvarming. Nok eit lys skal blåsast ut, du blir snart ein vaksen gut, åra har gått i slik ein fart, og vi har vore med deg heilt frå start. Hjertlig til lykke med dagen og alt godt for kommende år! Det ryktes at du har BURSDAG.


Dikt til 50 års dag

Siden det er din fødselsdag, har jeg brukt hele dagen til å tenke på deg. En klem til deg på den store dagen og lykke til videre! Trenger du et godt sitat? Som mange kvinner på min alder - er jeg år gammel. Morsomme sitater til bruk på f. Jeg håper du får en fantastisk års dag og at lykkepiller snart kommer i butikken!


Ps, la ved en gammel sjokolade. Tekst til invitasjon - Sosial prat og humor. Nå er det din tur til å feire at det er lenge siden du ble født. Vinen gjør underverker.


Dikt til 50 års dag

Neste gang du tenker på vakre ting, så ikke glem å tenke på deg selv. Du er kanskje ikke så ung som du var i går, men yngre enn du kommer til å bli i morgen. Bibelen i dørsprekken til folk. Ingrid Marie, år: Man kan bli frelst eller helfrelst, det kommer an på hva man gidder. Hanne, år: Når man giftet seg i gamle dager , var det fordi staten sa det og presten mente det var best.


I dag kan man slenge seg sammen med den ene samboeren etter den andre uten at staten så mye som letter på. Treff andre voksne på møteplassen for oss over år. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId!


Skal feire min tantes års dag på lørdag. Hun er nokså stright så hun liker nok ikke noe. Om tale år En årstale, kan bli ganske morsom – iallfall dersom vedkommende har selvironi.


Men vi må ikke glemme at det vi synes er morsomt, kan være et sårt punkt for jubilanten. Dersom du trenger hjelp til å skrive en tale til et års jubileum, hjelper vi deg gjerne. En bursdag kan også være en tid for ettertanke. Livsvisdom kommer med årene, og et velvalgt dikt kan flettes inn i en seriøs tale.


Du kan selvfølgelig også la et dikt være ditt bidrag i bursdagen. Det finnes mange fine dikt , og på Munter selger vi en diktsamling som mange liker godt. Diktene er lettfattelige og rimer.


Eller bruker du formaldehy noe gjør du for å ligne frøken fryd. Regner med at hagen er full av menn, like kåte som sumpleirens general Halvspenn. Når soldatene kommer til deg med problemer er den dagen du har sluttet å lede dem. Dagen er din, og dagen er bra, men du er den aller beste! Se deg om i ringen, hvem du vil ta!


Dans en liten dans med den du helst vil ha! Vi vil alle sammen svinge oss så glad: En av oss skal bli den neste! Margrethe Munthe Har du forslag til flere setter jeg pris på innspill! Er det noen kreative sjeler der ute?


Skal lage invitasjoner til min manns og mitt års lag. Vi printer tekst på ett kvadratisk kort, uten bakside. Vil ha så lite tekst som mulig, men av info må dette med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg