mandag 11. januar 2016

Priser kristiansand dyrepark

Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling! Inngangsbillettene har ulike priser , alt etter hvilken dag du ønsker å besøke oss.


Spesialpris for skoleklasser og spennende tilbud for bedrifter! Vær den første til å få gøyale nyheter, gode tilbud og informasjon om spennende aktiviteter fra Norges største familieattraksjon rett i mailboksen!

Dette er en helt utrolig opplevelse både for små å store. Kristiansand dyrepark er noe alle barn skulle fått opplevd. Dyreparken og Badelandet. Vi var dager i parken, vi prøvde både å kjøpe mat i parken og ta med piknikkurv.


Agder Kollektivtrafikk AS (AKT) er administrasjonsselskapet for kollektivtrafikken på Agder. I tillegg får du hele ulike årskortfordeler! Der tilbydes indkvartering med gratis wi-fi, legeplads, grilludstyr og gratis privat parkering.


Samtlige ferieboliger har fuldt udstyret køkken, så gæsterne kan tilberede deres egne måltider.

Zoologisk hage og akvarium. Parken er åpen hver dag hele året. Dag til halv pris : I helger og ferier kan du kjøpe Dag 2-billett til halv pris i AQ Bad. Tilbudet gjelder for ordinære billetter og kjøpes i resepsjonen i AQ Bad ved ankomst eller før du forlater anlegget. Må benyttes innen dager.


Gruppepriser: rabatt på inngangsbilletten for grupper fra personer. Besøk idylliske Lovisenberg familiecamping. Lovisenberg Familiecamping finner du i naturskjønne omgivelser i skjærgården ved Kragerø. Lovisenberg er en campingplass for den som ønsker seg en rolig ferie ved sjøen, som vil nyte livet og noen gode feriedager i telt, campingvogn eller hytte.


Kjempe hyggelige mennesker som jobber her! Pensjonister: Redusert pris gjelder kun for alderspensjonister, dvs. Ledsager får fribillett. NB: Dette gjelder ikke for uføretrygdede som kun har honnør kort utstedt av Nav).


Prisene oppgis av partnerne våre, og gjenspeiler gjennomsnittlig pris per rom per natt, inkludert skatter og avgifter som er faste, som våre partnere kjenner til og som forfaller på bestillingstidspunktet. Et 5-stjernes feriesenter med 2plasser for campingvogn, bobil og telt. Vi tilbyr forskjellige overnattingsmuligheter.


Leiligheter og motellhytterMed kort vei til badestranden, sjø og lekeområde er våre hytter ideelle for barnefamilier.

Du kan nyte kveldsstemningen på en solvendt terrasse. På Åros Feriesenter har vi ca. S mye koster familieparkene deg - tema - 3. Finner du hotellet til en lavere pris noe annet sted s matcher vi det med vr prismatch. VG Nett) De norske familieparkene har lite familievennlige priser.


Mannen i huset hadde vært der når han var liten, og jeg. Egners verden og Kaptein sabeltann. Alle plassene har kort avstand til sjøen, flotte svaberg, bryggeanlegg, strandområder, sandvollyball bane, ballbing, storkiosk og kafe.


Om bord finner du bl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg