onsdag 13. januar 2016

Billig middagstips

Alle fortjener en smaksrik middag! Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her.


Middagstips - oppskrifter på enkel, sunn middag Usikker på hva du skal handle inn til middag denne uka? Hva skal vi ha til middag? For mange er dette hverdagens store spørsmål. Gjennom år har middag til familien for under hundrelappen gitt det norske folk gode og varierte svar på dette spørsmålet. Skal du spise billig lønner det seg å planlegge ukesmiddagene og handle inn til flere av gangen.


Enkelte ingredienser kan brukes på mange forskjellige måter, så du trenger ikke bli lei selv om du bruker de i mange ulike retter. Start uken med å handle inn all maten du planlegger å bruke til middag i løpet av uken. Gnocchi er skikkelig billig luksusmat.


Billig middagstips

Tre makaroniretter som er snille mot smaksløkene og lommeboka. Her er en enkel og rask middagsrett som metter mange. Med focaccia brød blir det luksusmat, men du kan også servere flatbrø eller kun servere retten som den er. Det blir ekstra billig og enkelt med ferdig lapkaus blanding som du finner i frysen på supermarkedet. Januar er tiden for å leve billig og sunt.


SIDE2): - Sunn mat trenger ikke å være dyr. Ofte handler det om å være litt kreativ, sier matfaglig konsulent for Grete Roede AS, Rannveig Forland. Fløyelsgrøt, eller smørgrøt som mange kaller den, er en billig versjon av rømmegrøten. Mange får gode minner når.


Billig middagstips

Den tar ikke mer enn minutter å lage. En enkel og fin middagsutfordring for husets ungdommer å prøve seg på. Oppskrifter og middagstips til enhver anledning. Se alle middagsoppskrifter her.


Trenger du inspirasjon? Vi får mange henvendelser om mat for studenter, hybelmat, billig middag og så videre. Her får du middagstips fra oss. Her har vi samlet svar på de vanligste spørsmålene. Dårlig rå men ikke så veldig gira på en tørr Grandiosa?


Vi har samlet digge matretter som er sunne og veldig billig ! Ny ukemeny med varierte middagstips hver uke. Du får inspirasjon, enten du vil ha en middag som er rask, sunn, barnevennlig eller tradisjonsmat. Det virket som ett kjærkomment innlegg for mange så her kommer derfor ett tilsvarende med andre middager. Slik lager du kjapp og billig hverdagsmat. Med rødbetburgere kan du lett slenge sammen en kjøttfri middag til én.


En av våre mest populære oppskrifter og et godt middagstips for både barn og voksne. Dette er en fantastisk god og enkel indiskinspirert kyllingsuppe. Suppler med billig frossen fisk som laks og sei, billig kjøtt etc, og du har rimelig mat som metter og har næring.


Billig middagstips

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. I vårt pågående prosjekt, som går ut på å leve på lavbudsjett i én måne ser vi at nettopp matutgiftene spiser opp en god del av månedsbudsjettet. Med KIWI PLUSS-app kan du enkelt melde deg inn, se din bonus, kjøpshistorikk og lese om fordelene i KIWI.


Skikkelige råvarer metter mer enn ferdigmat som i stor grad består av fyllmasse, på samme måte som fullkornpasta og brun ris metter mer enn de vanlige. Enten du har lite å rutte med eller rett og slett vil kutte matkostnadene en periode, fins det likevel gode og rimelige middagstips. Når jeg ser på den synes jeg ikke lenger synd på de fattige. Jeg har laget en hel ukemeny med billig mat.


Billig middagstips

På mandag braker det løs med spaghetti carbonara. Med en pakke pasta, noen egg, litt hvitløk og en pakke bacon metter du mange munner med minimale midler. Her på bloggen finnes oppskrifter i ulike prisklasser, selv om alle kan gå under begrepet billig middag.


For deg som kunne tenke deg en virkelig rimelig uke, tenkte jeg å gi et forslag til en ukemeny du kan prøve. Tirsdag er det duket for en av mine all-time favoritter, nemlig løksuppe. Denne menyen kommer på 4kroner for hele uken. I hvert fall om du går i en billig butikk og velger rimeligste versjon av. Pannekaker til middag er noe de fleste av oss setter pris på.


Det må bli min italienske linsesuppe. Den er veldig billig , veldig sunn og smaker fantastisk godt. Ikke minst er den lett og enkel å lage. Det er bare å hive alle ingrediensene i en gryte, og la den putre litt, så er den klar.


Vi gir deg enkle og raske middagstips som består av bare varer, og som er ferdig på under minutter. Får du noen rester, kan du fint fryse disse ne sier hun. Dette har resultert i at mange er usikre og holder seg til det trygge når de skal lage mat. Våre mest populære middagstips. Derfor sier jeg ikke til folk at det er både lett, billig og langt fra tidkrevende, og avslutter med det – jeg følger gjerne på med kom så skal jeg vise dere.


Nå gav jeg meg selv følgende utfordring: Lag syv middager til fire personer for 5kroner. Billig mat er alltid populært.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg