onsdag 6. januar 2016

Sex stillinger

Finn din drømmejobb i dag. Ingen forpliktelser. Enten du liker rumpe eller pupper, eller er dominant underdanig, har vi hva som trengs for at du skal oppleve dine villeste fantasier. De sex -stillingene slår sammen det beste innen visdom fra klassisk karma sutra-teknikker til moderne ideer for å sørge for at du får orgasme på nytt og på nytt. Flott guide til en rekke forskjellige sexstillinger , med forklaringer til hver sexstilling.


Over 2stillinger vist.

Nettsiden er laget med tanke på å gi både menn og kvinner bedre sex og mer nytelse. LES OGSÅ: Dette lurer vi på om sex. Fem stillinger du og partneren din vil elske. De fleste varianter av denne stillingen er anstrengende fysisk for begge parter, men samtidig så er det den eneste stillingen som kan praktiseres noenlunde komfortabelt fks. Det er ingenting i veien for at hun kan legge seg ned å overlate det hele til ham.


I denen varianten er det enkelt for henne å legge en hånd under seg og selv stimulere klitoris, samtidig som han kan løfte seg opp og treffer G-punktet godt. Klitoris er involvert i kvinnens orgasme, men det er ikke alle stillinger som stimulerer klitoris, så da må paret stimulere klitoris med fingre eller vibrator mens de har sex , sier Winther. Noen stillinger er likevel mer kvinnevennlige, som riktig vinkel-posisjonen, sjøstjernen, ifølge Betty Dodson, æresdoktor i sexologi.

Fire effektive stillinger for en kjapp en. Les også: Glem G-punktet, forskerne har funnet den nye veien til orgasme Han sier rask sex er som kinamat. Så lenge du velger retter du vet du liker og som pleier å levere, så blir du ikke skuffet. Fordelene er flere, man får god kontakt, ikke minst kan man i mange varianter se hverandre i øynene og de fleste stillingene er ikke spesielt fysisk krevende. En gang for lenge siden var sex noe som kun eksisterte mellom ektefeller.


Det var omtrent på den samme tiden som man trodde man kunne få hår i håndflatene, eller bli blind om man onanerte. Definisjonen på sex var, samleie og samleie var synonymt med misjonærstillingen. Når hun sitter øverst kan hun med fordel erte ham opp ved å spille på at det er hun som bestemmer når hun setter seg på ham, hvor langt ned hun setter seg og hvor fort hun gjør det. I noen stillinger kan hun til og med holde rundt skaftet og leke med å ta han inn og ut.


Trenger du tips til å søke jobb? Sjekk ut vår jobbsøkeguide her! Dersom du har en blogg eller en nettside setter vi STOR pris på om du har mulighet til å legge ut en link til oss. Her finner du den ultimate guiden til forskjellige sexstillinger.


For mange er sex en slags dans som begge kjenner trinnene til, så altfor godt! Man gjør nøyaktig det samme fra start til slutt, hver eneste gang. Med små forandringer kan man få en helt ny opplevelse!


En liten svai i ryggen gjør at han kan trenge dypere inn og en enkel sexhuske gjør at man kan holde ut mye, mye lenger.

Det er mye som tyder på at vi ikke vet stort om hvilke stillinger som er kvinne- og klitoris-vennlige. Visste du for eksempel at bakfra- sex stimulerer knotten best? Best bakfra - Det er et naturens snodige lune at klitoris sitter slik til at den ved samleie stimuleres best om penis tas inn bakfra.


Jeg lurer ikke på dette fordi jeg ønsker å henge ut overvektige personer, men jeg er bare nysgjerrig. Når begge to er overvektige med masse valker, stor mage og tykke lår hvordan har man sex da, og hvilke stillinger ? Jeg begynte å tenke på det i dag etter at jeg så et kjærestepar på Kiwi som kjøp. En sexy stilling som kan gjøres overalt - på bordet i stua,. Muligheten for å få orgasme ved å stimulere G-punktet øker hvis man forsøker å treffe det i ulike stillinger. Sex er dessuten så mye mer enn teknikk, sex er følelser, lyst og glede.


Når alt dette er sagt så hender det at menn kan lure på hvilke stillinger som er best egnet til å gi kvinnen en følelse av å bli mest mulig fylt opp, eller hvilke stillinger som er best egnet dersom kvinnen opplever at penis er i overkant stor. Stående sex er ikke ikke en smart stilling, hvis I ikke er cirka lige høje. Men er I det, er denne gode sexstilling perfekt til et hurtigt knald.


Du står med ryggen mod en væg, og han står foran dig – hvis det er en stærk machoman du har fundet dig, kan han løfte dig op og sno dine ben om sine hofter. Samlejestillinger er forskellige positioner hvor to eller flere mennesker har samleje. Der findes mange forskellige stillinger at have samleje i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg