søndag 10. januar 2016

Middag med strimlet svinekjøtt

Vi tilbyr oppskrifter og tips på spennende middager med svinekjøtt. Trenger du inspirasjon? Her får du middagstips fra oss. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter.


Middag med strimlet svinekjøtt

Se våre spennende oppskrifter her. Renskåret svinekjøtt er magert og mørt. I denne oppskriften blir strimlet svinekjøtt , grønnsaker og kremet saus til en deilig hverdagsgryte hele familien vil like.


Fres strimlet svinekjøtt og finhakket hvitløk raskt i en stor panne med smør på høy varme, ca. Del avokado i biter og fyll tortillalefser med avokado, kjøtt- og grønnsaksblanding, rømme og salsa. Har du kjøpt strimlet svinekjøtt kan også suppe være løsningen på middagsproblemet. Tomat- og hvitløksuppe eller persillesuppe med strimlet svinekjøtt smaker godt med ferskt brød til. Når du skal steke strimlet svinekjøtt , enten det er til suppe eller en wok husk at rask steking på sterk varme gir det beste resultatet!


Middag med strimlet svinekjøtt

Sunn thaigryte med strimlet svinekjøtt har eksotiske smaker av kokos og karripasta. Fargerik og lettlaget familiemiddag. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Svinekjøtt er jo som skapt for gode familiemiddager i hverdagen! Når feriemodusen slipper taket, er det gjerne litt trangere om tida for å få en god middag på bordet.


Tidsbruk, antall porsjoner og delingsmuligheter. Denne ertesuppen med strimlet svinekjøtt er superrask å lage. Med dypfryste erter får du en frisk og innbydende suppe. Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre.


Du kan lage mye godt av kylling, og en middag med kylling er ofte noe barna liker. Alle fortjener en smaksrik middag! Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk.


Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Populære cruise og seilturer i Australia på Viator! Rask og enkel kjøpsprosess.


Finhakk hvitløken, ha den i en vid kasserolle med olivenolje og surr til den er gyllen. Tilsett grønnsakene og surr noen minutter før du tilsetter de hermetiske tomatene. Kok opp og tilsett Worcestershiresauce, hønsebuljongterning, salt og kvernet sort pepper. Enkel og billig middag med en meksikansk vri! Lag meksikansk gryte med svinekjøtt fra bunnen av.


Se flere oppskrifter på svin her! Thaigryte med strimlet svinekjøtt Denne thaigryten har eksotiske smaker av kokos og karripasta. Hvis du vil at gryten skal være litt sterkere eller mildere, kan du smake deg frem og justere mengden karripasta. Er dagen ekstra travel er disse wrapsene også herlig, hjemmelaget take away. Strimlet , pakket og klart for en enkel og supergod middag.


Bruk gjerne ferdig pitabrød som du varmer noen minutter i ovnen. Det er krydderene som gjør susen! Server med salat, og en deilig hvitløks dressing. Du kan gjerne også lage tzatziki om du vil, da blir den enda mer gresk.


Jeg hadde ikke tid til det, dette var en full fart middag før trening. Men varier gjerne om du vil. En rask og enkel asiatisk rett med svinekjøtt og mango, som fort blir en favoritt.


Cashewnøtter gir litt ektra krønsj, i tillegg til grønnsakene som beholder sin sprøhet på grunn av rask varmebehandling. Du kan også prøve en Chili con carne med strimlet svinekjøtt , selv om retten vanligvis skal lages med oksekjøtt. En deilig søndags favoritt er strimlet svinekjøtt med ovnsstekte rotgrønnsaker, den er virkelig supergod men tar litt tid å lage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg