fredag 15. januar 2016

Smykke med bilder

Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Last ned appen og bestill. Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her!


Smykke med bilder

Tilpass et anheng med eget bilde eller tekst i høy kvalitet gravering! Et helt unikt smykke til din kjære. Når du lyser med lommelykta eller lyset på bildefunksjonen på. Valentindagen, morsdagen eller farsdagen, som kombinasjonsgave eller som gave til uteksaminering. Lag presanger og morsomme ting av dine egne bilder.


Bruk bildene dine på noen av våre produkter og du får en fin gave til deg selv eller andre. En gave som blir satt pris på! Et smykke gir mange muligheter til å uttrykke både stil og personlighet.


Vi har blant annet et bredt utvalg anheng med stjernetegn og bokstaver, anheng hvor du kan gravere egen tekst, samt medaljonger hvor du kan sette inn små bilder av noen som betyr ekstra mye for deg. Smykke Med Bilder SALG på nett! Perfekt som en personlig gave! Medaljonger med bilder Akkurat som du kan sette ditt eget personlige preg på din medaljong med en inskripsjon, kan du gjøre det like personlig ved å sette et bilde i medaljong. Det kan være et bilde av et familiemedlem, venn eller venninne, en kjæreste eller et kjæledyr.


Hos Mitt Navnesmykke kan du finne et personlig smykke du vil elske å bære. Vi tilbyr garantert levering for valentinsdagen med rask frakt. Greece Forgylt anheng i sølv med zirkonia,42cm kjede Kr 79-Lykkeelefanter. Creoler i ekte gull. Et smykke kan være det fineste du eier som du har på deg hver dag eller som du tar frem til spesielle anledninger når du vil pynte deg ekstra.


Smykke med bilder

Her finner du smykker i hvitt gull, gult gull og sølv for å nevne noe, både med og uten steiner. Lag unike produkter med personlig gravering til en rimelig pris. Velg blant anheng, vinglass, champagneglass, tekopp, whiskeyglass og karaffel med personlig gravering.


Det er vi stolte av og veldig glade for. Hjerteformet smykke med fotogravering. Alltid gode tilbud og rabatter. Et vakkert smykke med fotogravering!


Smykke med bilder

På forsiden kan du velge et bilde som du vil. Grav dette armbåndet med et navn og et lite design for å gjøre det unikt. Foretrekker du å ha et armbånd med bilder ? Klikk armbåndet er et lær armbånd som du kan tilpasse med snap knapper med bilder. Armbåndet kan utformes med tre forskjellige klikkknapper som lett kan endres for å passe utseende. Gullsmed Skjervagen.


Vi har merker som Coeur de Lion, Vidal Vidal og Nora Norway. Vi selger også klokker og fører merker som Seiko, Lorus, Pulsar og Boccia. Navnesmykker og bokstavsmykker - her finner du nydelige personlige smykker med navn! Kort smykke sorte perler stener,gull 499.


Hos Bjørklund finner du et enormt utvalg av smykker, forlovelsesringer, klokker, diamantringer, dåpsgaver og bunadsølv i butikker og i nettbutikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg