mandag 18. januar 2016

Mensen men gravid

Det går an å være gravid selv om man har mensen , men det er sjeldent. Men jeg tror at når du er helt sikker på at det ikke er en sjanse for å være gravid , så reagerer du ikke om den oppføres seg bittelitt annerledes. Rjentejeg heller tør ikke ha noe forhåpninger.


Har kun murringer å masse utflo kjennes ut som noe helt annet. Men jeg har vært noen dager over før men ikke 4-dager over tr. Men hva om jeg har veeeldig lang syklus denne måneden jeg tør rett og slett ikke ta en test.

Gravid selv om mensen kom? Nei faktisk ikke, men hun er veldig høy og kraftig, så det kan jo godt være det hadde synes bedre hvis hun hadde vært mindre. Hun fornektet nok også det faktum at hun kunne være gravid , spesielt siden hun fikk mensen som normalt, og avskrev den bittelille bulen på magen som en bilring. Dattern min var mnd og da var tiden inne for p piller enn å hoppe av i svingen. Hvis mensen ikke kommer til tiden kan det bety at du har blitt gravid , men det trenger ikke å være grunnen.


Noen ganger skjer det uten at det er noen spesiell grunn. Prat med foreldrene dine, helsesykepleier eller lege om mensen blir borte i lengre tid. Men mensen kom til normal ti puh.

Men den startet rart med mye brunt blod med klumper så jeg konkluderte med at jeg mest sannsynlig har hatt el pga glemte piller og dermed også symptomer. Ellers varte den som vanlig (fem dager) men jeg blødde MYE mindre enn normalt. Men hovedregelen er at får en jente mensen er hun ikke gravid. Det er alltid anbefalt å bruke prevensjon dersom man ikke ønsker å bli gravid.


Enkelte kaller det voksesmerter, men jeg pleier å kalle det ligamentsmerter, sier Lindgjerdet. Men dersom smertene øker og kommer i kombinasjon med blødninger, kan det være tegn på en spontanabort. Vel, ikke MENSEN , men en blødning i den tiden man forventer mensen kan man få selv om man blir gravid. Mensensmerter og gravid.


For å bli gravid er det ikke nok me sædceller inni deg, der må være et egg også. Og egg slippes ikke løs inni der sånn vilkårlig i syklusen. Det kan føles lenge ut å ha prøvd siden oktober, men det er kjempevanlig! Og det at du stresser med det kan gjøre at mensen kommer senere og. Søsteren min og mannen prøvde i et år før de ble gravide første gang, mens andremann ble hun gravid med med en gang, sikkert fordi hun slappa mer av da hun visste at hun kunne få barn.


Hos de aller fleste kvinner vil sjansen for å bli gravid under mensen være mye mindre enn på andre tidspunkt av måneden. Men graviditet under menstruasjon er ikke umulig. Bang-for-the-buck-messig er LR det beste man kan kjøpe i dag, ikke bare fra Tesla men også ellers.


Gjøre en liten hestehandel og bytte ut vekten av fremre motor med mer batteri og d. For å svare på dette spørsmålet, er det første du bør vite at man ikke kan få mensen mens man er gravid.

Men i løpet av første trimester blør noen kvinner på samme måte som menstruasjon. I snitt har damer mensen i rundt år av livet. Men visste du at det er mange som ikke kan skylde.


I utgangspunktet er det ikke særlig stor sannsynlighet for å bli gravid under mensen. Du forteller at menstruasjonen har uteblitt (dager over), men likevel har fått negativ graviditetstest. Det er mulig å være gravid med negativ test, som oftest fordi man har tatt testen før HCG-nivået har rukket å stige til det nivået som gir utslag på testen. Så hvis det er uker siden eggløsning vil testen være positiv om man er gravid.


Egget kan jo selvsagt være befruktet, men ikke feste seg i livmorveggen slik at man blir gravid. Hvis man får en blødning selv om man er gravid vil egget være festet til livmora ja, men man kan blø. Hvis du opplever små blødninger fra skjeden, men ikke har mensen , kan det skyldes: Celleforandringer på livmorhalsen. Kreft i livmorslimhinnen (dette gjelder hovedsakelig kvinner etter overgangsalder) Mellomblødning i forbindelse med eggløsing.


Noen har rikelig sylinderepitel på livmorhalsen, som gjør livmorhalsen lettblødende. Hos de fleste kvinner er mensen nokså regelmessig, ifølge Den norske lægeforenings nettsider Helsenett. Den kommer med til dagers mellomrom, men mellomrommene kan variere med noen dager fra gang til gang.


Går det mer enn en uke, defineres det som at mensen har uteblitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg