onsdag 27. januar 2016

Nytt år dikt

Godt nyttår dikt – Dikt av 7. Trenger du et godt sitat? Det er nytt år , nytt tiår. Mye revolusjonerende nytt ble skrevet. Jeg har skrevet et nyttårsdikt, lekt meg litt.

Starten på nyåret Jomfruelig tid Alt som en. Hopp til navigering Hopp til søk. Last opp fil (opplest dikt , sang, bilde, video) andre. Sider i kategorien Nyttår Under vises av totalt sider som befinner seg i denne kategorien.


Gode tanker for det nye året nå når det gamle farer av gårde. La det bli fylt av latter og sang. La gleden oss fylle gang på gang.


Ingen kan gå tilbake og lage en ny begynnelse, men alle kan begynne i dag og lage en ny slutt.

Den er jeg forresten helt enig i. Men å rakke ned på de som sender små dikt og hilsener som er ferdigskrevet er ikke helt ok synes jeg. Fine, morsomme og kloke sitater ved inngangen til et nytt år. Nyttig for deg som vil sette en ekstra spiss på nyttårstalen eller bare dele et godt ord. Gamle snille Bamsen vår fyller femti år i år. Hei hurra for Bamsefar som er så snill og rar.


Og ugla fløy fra tre til tre og ropte hele natten i morgen skal det være fest hos Bamsen klokken atten. Velsignet godt nytt år til deg også! For en som er nysgjerrig på å lære om katolsk tro, er bloggen din noe av det beste på norsk på nett. Dersom du er ute etter et dikt til julekortet, kan du finne flere forslag til juledikt på.


Sender deg en god klem med ønske om en god jul og et godt nytt år. Samlingen Lyrikker mildt sagt ujevn. Som det står i dokumentet: Mange av diktene skrev jeg i panikk, nyttårsaften. Og der diktene jeg skrev, havnet andre steder, enn i samlingen.


Enkelte opplever det ulogisk at ’nyttår’ kan brukes når man ønsker noen et godt nytt år , siden dette ordet ikke har betydningen ’et helt år ’ ellers. Velg kategorier: Politisk.

Utenriks Innenriks Forsvar Økonomi Juss Samferdsel Skole Næring Helse. Av Inger Aarsta 31. Hvor fort det går, livet. Hva skal en skrive?


Om en lager kort selv, er det mange flotte stempel, med dikt og ord. Barnehagen er full av magi, en plass med barnglede i, et sted hvor det settes spor i både liten kropp, og stor. Her er et dikt av Astrid Krog Halse om en slik merkedag: Soloffer. Ho bessmor la smør åt glasa den dagen sola kom att. Ho gløtta åt Skaråsskara.


Det var slik ei ljøske i går. En stjerne på himmelen blinker. Idag kjem ho hit åt garda - Nei, at det lid. Betlehems stjernen den lyser, for meg og for deg min venn. Vi trenger et vakkert inntrykk, en venn som kan holde vår hånd.


Jeg tenker med glede tilbake. Mitt ønske for julen vil være. Av og til starter jeg på bøker jeg ikke får lest ferdig med en gang, og noen ganger tar det lang tid før jeg får fullført dem.


Akkurat nå er det En vis manns frykt av Patrick Rothfuss og Dust av Hugh Howey som har stått lengst i hylla.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg