tirsdag 19. januar 2016

Dette trenger du til babyen

Det kan være lurt å ha det du trenger i nærheten av stelleplassen. Dere bør kunne få tak i alt med en hånd. De andre hånden må være på babyen ! Gjør stellestunden til en hyggelig stund.


Lurer du på hva du trenger av utstyr til babyen ? Utstyrslisten vår kan forhåpentligvis hjelpe dere på veien.

For å gjøre det enklere for dere har vi delt opp listen i følgende kategorier: klær, stelleutstyr, soveutstyr, spiseutstyr og turutstyr. Her kan du vente til etter at babyen er født før du avgjør om dette er produkter dere trenger. Blir babyen fullammet, kan det hende at dere klarer dere fint uten. Mange synes likevel det kan være praktisk å pumpe seg før de skal bli borte en liten stund – i tilfelle babyen blir sulten, og da kan en pumpe være en god løsning.


Det er også viktig at en barnevogn til babyen din kan tilpasse seg forskjellige høyder. Hvis barnevognen du velger tilpasser seg høyden og fottøyet ditt, vil du unngå mange ryggproblemer. Er du gravid for første gang kan det være vanskelig å finne ut hvilke babyutstyr som er nødvendig å kjøpe til den nyfødte. For å hjelpe deg på vei har vi laget denne oversikten over babyutstyr som er nødvendig å skaffe til den nyfødte babyen til du kommer hjem fra fødestuen for første gang.


Sjokolade (ekstra til mor!), drikke og matpakke.

La det hvile nedentil, og bruk kun vann! Under lister vi opp utstyr du trenger eller kan vurdere, som vi har funnet praktisk. Neste innlegg, er et innlegg med innlegg med babyutstyr du trenger fra babyen er ca. Det er mye å tenke på når du skal ha barn.


Dette trenger du til babyen. Da kan det være til god hjelp med en huskeliste over de viktigste tingene du trenger. Når den lille endelig har kommet til verden, trenger også babyen noen produkter. Du finner linker til de andre sakene i innlegget.


Men i dette innlegget tar vi for oss en del ting som du ikke trenger med en gang, men som melder seg når babyen blir litt større. Eller har du alt på stell? Mange foreldre er litt sene med forberedelse, mens andre har full kontroll.


Har du barn fra før? Da er det bra å skaffe seg en oversikt over alt du har på loftet! Hvor mye klær og ekstrautstyr du trenger , må du selv avgjøre.


Spedbarnsboken, Forbrukerrådet og Trygg trafikk og gir deg tips og råd om hva du trenger av utstyr til babyen. Er det på tide med litt mat, kan du snakke litt til babyen og stryke henne forsiktig. Ikke la babyen forandre alt.


Selv om dere tar mye hensyn til babyen og følger godt med på hvordan hun har det, betyr det.

Sannsynligvis kan du regne med et og annet bidrag fra familie og venner. Fortell gjerne hva du ønsker deg til babyen , slik at du ikke står der med ti skjønne plagg i aller minste størrelse som barnet knapt rekker å bruke. Størrelsen på barneklær tar utgangspunkt i barnets lengde.


Til kjøreturen hjem, i egen bil eller taxi. Sistnevnte er kjekt til kjapt stell om natten. Sørg for at det er vanntett.


Noen raske søk i ulike diskusjonsforum på nett viser at det ikke er alt som fungerer slik man trodde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg