torsdag 28. januar 2016

Forslag til guttenavn

Alt du trenger å vite om navn. Hvordan finne riktig navn til barnet, navnestatistikk, navnetips, navnelister og andre gode tips til navnevalget. Noen som har forslag til fine, litt uvanlige guttenavn ? Vi hadde jo bestemt oss sånn egentlig, men så plutselig fenga det ikke likevel Nå er vi på utkikk etter andre alternativer. Har Mats, Sivert, August og Ferdinand på lista, med kanskje Sivert øverst. Jeg tror jeg har gått igjennom alt som finnes av navnebøker, nettsider osv men Barnefar sier bare nei til alt jeg finner, og jeg er faktisk tom for forslag , men jeg ønsker ikke la barnefar få viljen sin med å kalle sønnen vår for Marco, det er et navn jeg ikke liker.


Hva skal babyen hete? Her finner du massevis av gode navnetips. Skal det være et populært navn, sjeldent, vekke minner fra barndommen, være gammelt. Forslag til guttenavn ? Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Guttenavn - norskenavn.


Er du på utkikk etter et kult hundenavn til hannhunden? På denne siden finner du en alfabetisk liste med mang fine forslag til hundenavn til hannen. Finn det perfekte navnet til din katt. Da har du kommet til riktig sted! Vet ikke om det blir gutt eller jente, noe allerede bestemt det eventuelle jentenavnet.


Problemet er guttenavnet. En av de største informasjonskilder om hunderaser. Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer. Blant dem vi fant var Lerke, Diis, Eirun (alle jentenavn), Trygg, Thorn, Eggert ( guttenavn ) og Love (gutte- og jentenavn).


I Telefonkatalogen står en person oppført med det romantiske navnet Love Joy, og en annen har fornavnet Love Erik Peter. Men de er ikke de eneste med det kjærlige navnet. Hvorfor ikke gi hunden din et morsomt og humoristisk navn? Det kan være veldig gøy å gi hunden din et typiske menneskenavn, slik som Mads, Toril, Sverre, Solveig etc.


Høyt på listen over fremtidige guttenavn har han blant annet Alvin og Oliver. Utne trekker også frem Alicia. Skriv inn navn du liker og få forslag på flere navn som kan passe. Vi klarer jo ingen ting. Laget har gått fra å være dårlige bakover til rett å slett å være dårlig i alle ledd.


Foreldrepraten - Foreldrepraten - Libero nsker forslag p hva som kan passe sammen med Ludvig. Finn passende sskennavn Topp guttenavn Topp jentenavn. Disse navnene burde være mer populære nå.


SJELDNE NAVN: En liten Sem eller Kanilke? Av diverse årsaker har jeg kommet frem til konklusjonen av at jeg vil bytte etternavn, og undersøkt det meste når det kommer til lover og regler til bytting av etternavn. Eneste kravet er at det er ingen eller over 2som har navnet i Norge (kan skjekkes på SSBs navnestatistikk).


Nytt svensk elg-TV. SVTs nye sending om elg på vandring vil vare fra 15. Den stora älgvandringen i fjor hadde tre millioner seere.


Har du lyst på et navn til barnet ditt som passer godt nå, men som de fleste andre foreldre ikke har oppdaget ennå? Sv: Korte fine guttenavn. Trym tenkte jeg på også, men sønnen til ei venninne heter det.


Typen Edwar Richar William, George osv. Må også ha et navn som kan uttales på engelsk, kjedelig hvis ikke halve slekta klarer å uttale navnet. Men bør jo fungere sånn passe på norsk og, men det hadde ikke blitt rart med et engelsk-klingende ett pga de amerikanske genene. Gått litt i stå, Ed. Lenger ned i saken finner du gode forslag – uansett hva som.


For snaue to uker tilbake så delte jeg noen navneforslag til jenter fra facebook-gruppen Hønehjørnet. Det ble så godt tatt i mot at jeg bestemte meg for å ta et dypdykk i neste forslagstråd som handlet om guttenavn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg