onsdag 20. januar 2016

Blod fra navlen voksen

Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Blodet fra navlen kan gå både på barn og voksne. Jeg sliter i noen perioder med væske fra navlen. I går så skulle jeg vaske navlen med q-tips og sterilt vann, da var det blod i navlen.


Det du nå nevner med navlen din, syns jeg at du skal prate med en lege om. Det er skikkelig vondt når det kommer ut blod.

Jeg bærer på litt for mange kilo (er 1og 86kg), det skal jeg ærlig innrømme. Er det flere som har det sånn? Magen min er 3-delt når jeg sitter.


Om man som voksen får navlebrokk, kan tarmslynger presses ut i brokksekken. I noen få tilfeller kan det da bli trangt i brokksekken slik at tarmen klemmes av og man får et såkalt inneklemt brokk. Navlebrokk skyldes en medfødt svakhet rundt navlen og er ofte utløst av disponerende faktorer. Nu er bylden sprunget ( blod , snask og pus er løbet ud), så det går den rigtige vej, bare hold navlen godt ren, evt.


Rødmen og ømheden vil dog hænge ved et godt stykke tid. I hudfoldene i navlen er det ypperlige forhold for oppvekst av sopp og bakterier, det er derfor svært viktig å forebygge slike infeksjoner med god hygiene.

Siden det virker som om du nå har en infeksjon på grunn av rødheten og gul- hvitt puss, synes jeg du skal la din fastlege se på dette. Jeg prøvde å klemme litt på den og det var ingen motstan bortsett fra at jeg kjente en liten klump midt inni. Har ikke opplevd så mange unormaliteter med kroppen min i voksen alder, så ble litt skremt og bestemte meg for å gå til legen neste dag.


Du kan også gå ned i vekt og noen får magekramper og smerter. Smertene sitter ofte rundt navlen eller i nedre høyre del av magen. Et annet symptom kan være blod i avføringen. Crohns sykdom kan gi blødning fra både øvre og nedre del av tarmkanalen. Blodet i avføringen kan derfor være alt fra friskt rødt til svart.


Legen din kan nok ha rett i at brokk generelt sett er mindre vanlig hos kvinner, men når det gjelder brokk like ved eller i navlen så er ikke dette helt riktig. Spesielt kvinner som har født barn kan ha utviklet svakheter i muskulaturen i dette dette området slik at et slikt brokk kan utvikle seg etter hvert. I går opplevde jeg at det begynte å blød en del ut av navlen.


Tidligere på kvelden hadde jeg kraftige magesmerter og måtte akutt på do. Lurer på hva dette kan være, og om det kan være en reaksjon på matallegri? Har også veldig vondt i nedre del av ryggen, kan dette ha en sammenheng med det o. Har de siste ukene oppdaget litt utflod fra navlen. Når jeg vasker navlen kan utfloden også inneholde litt blod.


Kan også se at huden i navlen er litt rød og irritert. Har ikke merket noe utposing av noe slag, kun det jeg har nevnt ovenfor.

Kommer sånn hvit guffe når jeg klemmer på den. Men sliter med en ting. Sånn har den vært helt siden jeg var liten, hender seg den kan blø litt. Har lenge hatt lyst på piercing i navlen , men kan jo ikke ta det når navlen min er sånn. Alltid tørka meg godt etter dusj og bading.


Svamp i navlen viser sig med symptomer som et rødt, kløende udslæt, der minder om eksem. Hudsvamp kendes også under navnet skælsyge, fordi det kan ledsages af skældende hudflager. Navlen kan være ildrød og enormt øm. Der kan komme lidt puds eller hudflager fra navlen , og huden kan generelt være irriteret. Min søn er uger i dag.


De fugtige bakteriehabitater er knæhaserne, mellem ballerne, lysken, næsen, fodsålerne, armhulen og ja, navlen. Giv dit eget bidrag af navlepilleri. Hvis du bad venner og familie om at fremvise deres navler, ville du formentlig få mange forskellige varianter at se, lige fra et skyggefuldt hul til en lille kugle eller en hudflap. Håber at der er nogen der kan svare på mit spørgsmål.


Jeg har betændelse i min navle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg