fredag 8. januar 2016

Baby tre uker

De fleste babyer viser sine første smil når de er mellom fire og seks uker gamle. Før dette skjer, er gråt og bevegelser den mest åpenbare måten babyen kommuniserer på – i tillegg til rolige blikk og noen grynt og små “babyknirk”. En tre uker gammel baby klarer bare å holde kontakt med et annet menneske i noen få sekunder av gangen. Men tross alt, det er blanke, levende øyne som fanger barnets oppmerksomhet mest, og mammas øyne er best.


Liker lyse stemmer.

Barnet kjenner også igjen mammas stemme. Hvor gammelt barnet er når det kjenner igjen morens ansikt, er mer. Jenter veier i gjennomsnitt 5. Vi gjengir gjennomsnittsvekt og -lengde.


Normalverdiene for jenter er vekt mellom 4. Guttenes normalverdier er 5. Vi opplever det samme her, lisja vår er også tre uker.

Vet dem sier at smil så tidlig bare er luft i magen, men jeg er ikke helt enig. Jeg tror ikke det er en bevist handling fra baby , MEN jeg tror det er en refleks fra kroppen, som sier at baby har det bra. I slutten av de tre første månedene vil babyen også begynne å reagere forskjellig på ulike mennesker, og den kan underholde seg selv ved å leke med hendene og føttene sine, og med sin nye evne til å lage lyder (vokalisere). Jeg blir litt undrende til at det alltid nevnes fødselsdepresjon i slike tråder.


Ts har hatt det tøft den siste uka , og jeg syns det blir voldsom å antyde sykeliggjøring allerede. Det er veldig krevende å ha en nyfødt baby , og om baby er mye urolig og man kanskje i tillegg sover dårlig, er det ikke rart om man blir fortvilet og gråter. Brystbarnets avføring sier mye om hvor godt ammingen fungerer.


De første dagene er den seig, svart og uten lukt. Innen en uke blir den løs, sennepsgul og med en frisk og syrlig, ikke ubehagelig lukt, når melken er skikkelig i gang. I denne perioden begynner babyens spise- og søvnmønstre å komme på plass, og for hver dag som går, får babyen bedre kontroll over motorikken og blir mer sosialt oppmerksom. Følg graviditeten uke for uke.


Les hva som skjer med babyen i magen, og i mors kropp. Få gode tips til dere som skal bli foreldre hver uke i svangerskapet. Når babyen er uker , kan den være lettvint å ha med å gjøre.


Etter hvert begynner babyen å sove litt lengre i én periode i løpet av døgnet.

Ny rettsrunde for foreldrene som skal ha mishandlet tre uker gammel baby Onsdag starter ankesaken mot et foreldrepar som i fjor sommer ble dømt for medvirkning til grov mishandling av sin egen guttebaby. Kidnappet tre uker gammel baby (VG Nett) Paret sprayet pepperspray i ansiktet på moren og slengte henne i bakken, før de stakk av gårde med tre uker gamle Montana. Din babys bevegelser. Griperefleksen forsvinner også på denne tiden. Ja, piggløse dekk har mykere gummi enn sommerdekk, og slites ned vesentlig fortere på hardt underlag.


En ting er vel at når det er som værst, så er det vanskelig å filme. Det var helt klart med strevsomt i begynnelsen. Det er gøy å pludre med en uker gammel baby ! Babyens utvikling - uker. Husk å gi babyen så god tid at den får tenkt: Nå må også jeg si noe. Men her ser dere resultatet av sekunder med en våken, liten baby som pludrer på fanget til mamman sin.


Dette er nemlig noe babyen må lære. Skjønne Alvida-gullet! Hun har vokst masse i løpet av sine tre uker som verdensborger, noe som ikke er så rart med tanke på at jenta ikke eier magemål!


Men bortsett fra dette så illskriker han HELE tiden! En baby født i uke har en stor sjanse for å overleve, men kan kreve medisinsk intervensjon. Uke – (fosterets uke – 39) I uke vil fosteret typisk være omkring 48–cm.


Fosteret anses som ferdig utviklet i den 39.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg