tirsdag 26. januar 2016

Norsk logo quiz juks

Tusenvis av profesjonelle logoer. Design pa minutter. Lage Prijzen en Goede Kwaliteit. Maak je Keuze uit het Uitgebreide Aanbod Materialen.


Vi har noen der vi kun presenterer en logo og gir deg svaralternativ i tekstform, og som regel er kun et av svarene riktig. Det er de samme spørsmålene som går igjen, her er fasiten. Tar forbehold om mulige skrivefeil. Stakk med logo du ikke kjenner? Vi er her for å hjelpe!


Logo quiz med logoer fra norske bedrifter og organisasjoner. Ta testen og se hvor mange logoer du kjenner igjen. Har prøvd alle versjoner av norsk tipping og Lotto på den tipping-logoen. Om du blir tatt for juks kan dette også ha innvirkning på ordens- og atferdskarakteren din.


Norsk logo quiz juks

Du kan få anmerkning og risikerer nedsatt atferdskarakter om du jukser flere ganger. Det er som oftest en del av de lokale ordensreglene. Det vil si reglene skolene lager ut fra nasjonale retningslinjer. Nå kan du teste deg selv.


Vi har samlet sammen en rekke logoer og har laget to logo -quizer til deg. En liten med spørsmål, og en stor med spørsmål. I logoer hvor navnet er med har vi fjernet teksten. Ikke juks - svarene er. I hvilken norsk julefilm møter vi prinsesse Gulltopp?


Quiz : Følgde du med på. AnonymBruker skrev: Det finnes aseksuelle og det finnes psykopater. Men også veldig mange menn som er pyser og uærlige. For eksempel: Jeg vil ikke gifte meg betyr som regel: Du er ikke ei dame jeg vil gifte meg med. De bruker å ende opp både gift, med barn og stormende fo.


Er du god i norsk ? Ta quizen vår og sjekk stoda! Megaquiz om alt mellom himmel og jord. Vår desidert lengste quiz ! Hvor mange riktige klarer du? Hva er egentlig den riktige norske betegnelsen på en spørrekonkurranse?


Norsk Presseforbun logo. Både det engelske lånordet ‘ quiz ’ og ‘kviss’ er korrekte skrivemåter i følge Språkrådet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg