mandag 25. januar 2016

Infeksjon etter abort

Norsk robot fjerner MRSA og anna smitte fra rom og utstyr. Decon-X fjerner MRSA effektivt fra alle overflater og utstyr. Det kan forekomme såkalte stumme infeksjoner med få, eller ingen symptomer.


Om det oppstår infeksjon etter utskrapning, vil denne i de fleste tilfeller inntreffe i løpet av få dager. Forhåndsregler etter abort : Kvinnen bør bruke bind og ikke tamponger ved blødningen som følger etter abortinngrepet. Så lenge kvinnen har blødning, bør hun unngå karbad og samleie på grunn av risikoen for infeksjon.

Menstruasjonen kommer tilbake 4-uker etter aborten , og den første menstruasjonen er ofte kraftigere og mer langvarig. Jeg tok en abort for litt over en måned siden. Etter aborten så hadde jeg og kjæresten min sex etter litt over en uke etter aborten , jeg hadde da ikke blødd på dager. Neste dag begynte jeg å blø igjen og jeg var på sykehuset pga sterke smerter.


Jeg har vært til legen i dag og fått bekreftet at jeg har en infeksjon etter utskrapning siste fredag. Jeg får vite i morgen hva det er og hvilken medisin jeg skal ha. Det er sannsynligvis en urinveisinfeksjon.


Legen min er veldig kjapp de gangene jeg er hos henne, også nå etter SA, og det er ube. Tegn på infeksjon etter abort er feber, nedsatt almentilstan smerter i magen, blødning og stygg lukt fra underlivet.

Har du symptomer på infeksjon etter abort må du oppsøke fastlegen din, eller ta kontakt med sykehuset der aborten ble gjennomført. Du bør derfor vente med å ha samleie, bruke tampong og bade i basseng, sjøen og badekar til etter at du har sluttet å blø, sier han. Omkring prosent av kvinner som har en første-trimester spontanabort utvikle en infeksjon under etter spontanabort utvinning perioden.


Jeg fikk infeksjon etter MA og cytotec. Hadde ikke magesmerter, men fikk feber og hodepine dager etter kuren. På sykehuset ble jeg da undersøkt, de fant noe rester og fikk utskrapning.


Når det gjelder medikamentelt indusert abort ved dødt foster eller abortrester, er resultatene skuffende og dette er ikke en anbefalt behandling. Man kan tenke seg at et kirurgisk inngrep i uterus kan øke risikoen for infeksjon , men samtidig kan også retinerte svangerskapsprodukter tenkes å øke en slik risiko. Faren for infeksjon er lav. SVAR: Hei Så fint at du oppsøkte hjelp når du fikk sterke smerter etter abortinngrepet.


Dette kunne jo ha vært en infeksjon som du selv er inne på. Ved en infeksjon vil de hvite blodlegemene stig. Dette øker risikoen for infeksjoner etter aborten.


Det gjelder både de veldig tidlige som forløper hjemme uten innleggelse, og de med større blødninger som får utskraping på sykehuset. Men kvinnen bør tenke på infeksjoner om hun får feber etter en abort. Etter uke må aborten godkjennes av en abortnemnd. Av disse var 7 medisinske og resten kirurgiske (1). De siste årene har andelen medisinske aborter økt (1).


Pasientinformasjon ved medikamentell behandling ved abort : En graviditetstest er normalt positiv i opptil - uker etter aborten.

Infeksjon etter utskrapning? De aller fleste spontane aborter skyldes feil på fosteret - ikke at man har spist eller drukket noen man ikke burde eller gjort noe feil. De fleste spontane aborter skjer før 12.


Det finnes dessverre lite man kan gjøre for å hindre at en spontan abort skjer. Kontroll etter kirurgisk abort er ikke absolutt nødvendig. Bekkeninfeksjon og epididymitt.


Hvis nåværende (seksual) partner har fått påvist mykoplasmainfeksjon. Før kirurgisk abort. En spontanabort oppstår når fosteret støtes ut før det er gammelt nok til å overleve utenfor livmoren.


Spontanaborter kan skje så seint som 22.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg