fredag 29. januar 2016

Barnevennlig ferie

Her har vi valgt ut reisemål og hoteller som passer perfekt for en ferie med barn. Planlegg og bestill familieferien her. Landsbyen Khao Lak passer ekstra fint til de som vil på ferie med barn.


Khao Lak ligger rett nord for Phuket i provinsen Phang Nga, og består av mange barnevennlige strender, hoteller og aktiviteter. Dere kan for eksempel dra på jungelutflukt til Surin Islands og møte på fargeglade fisker og havskilpadder. Begynn ferien i Djiffer, en fiskerlandsby helt ute på tuppen av Sangomar, der elven møter havet. De lokale innbyggerne stimler sammen rundt fiskerbåtene når de kommer inn med dagens fangst.


Langs gatene finner dere enkle hjem i skyggen av baobabtrær og kokospalmer som står og svaier i vinden. Skolene strammer inn og tvinger foreldrene til å bruke skoleferien til ferie. Da er det lurt å være tidlig med planlegging av ferien med skolebarn. All inclusive gjør det ekstra lett å reise på ferie med familien.


Barnevennlig ferie

Vi har funnet våre favoritter blant sommerens all inclusive-hotell, som har alt fra svømmeskole, piratskute og SATS ELIXIA-timer. Leier familien leilighet eller hus i ferien , får dere mer frihet enn på hotell, særlig om dere er på storbyferie. Med for eksempel eget kjøkken og adskilt rom til ungene, kan dere nyte måltider uten bekymring for å forstyrre andre, og de voksne får plass til å nyte kveldene etter at ungene har lagt seg. Nyt en ferie med god plass i denne velutstyrte villaen som ligger i gangavstand til en landsby. Her kan du kjøle deg ned i både barne og voksen basseng når du har vært ute å utforsket de vakre toskanske omgivelsene.


Benytt deg av grillen i hagen og la barna boltre seg på lekeplassen. Norge er et ferieland med mange gode familietilbud. Fornøyelsesparker, mange gode og rene strender og gårdsferie er bare noen alternativer. Vakker og vennlig: Villajoyosa ligger utenfor Alicante og byr på sukkertøyfargede hus, barnevennlig strand og vakker utsikt. Når man skal på Europa- ferie med barna, er det deilig å reise til dit sola (nesten) alltid skinner, og det gjør den sør i Europa.


Spania er min familiefavoritt. Noen av dem er til og med gratis, og barna vil garantert elske hvert minutt av ferien. Under får du fire tips til hvor og hvordan du kan ta med barna på billig ferie. Gratisferie i naturen – Mitt beste tips til dem som vil reise på en billig ferie med barna er å begynne i nærmiljøet.


Finn din ferie på Reiseguiden. Sammenlign priser og bestill i dag! Bestill Hotell, Opp til Rabatt. Med fokus på bransjekunnskap og solide samarbeidspartnere reiser du alltid trygt med oss. La deg friste av våre fantastiske opplevelser i land over hele verden!


Barnevennlig ferie

To uker på et hotell i syden med alt inkludert kan være deilig og avslappende, men det er ikke alle barnefamilier det passer for. Hvis du reiser til Gdansk i følge med barn, vil vi anbefale deg å bo i Sopot, den lille feriebyen ved kysten like nordvest for Gdansk. Her har du det som regnes som de beste sandstrendene ved Det baltiske hav, og vesentlig flere aktivitetstilbud rettet mot barn enn du finner i gamlebyen i Gdansk.


En barnevennlig dag i Italia. Og akkurat som de voksne kan like å koble av litt under ferien , setter barna pris på opplevelsesrik og avslappende dag. Italia har mange barnevennlige reisemål hvor man også kan ta dagsturer for å gjøre ferien litt mer spennende. Lei en barnevennlig feriebolig.


Barna i familien setter pris på store sandstrender og behagelig badevann. Her kan de leke, bygge sandslott, bade og drive med ulike former for vannaktiviteter. Svært mange av ferieboligene er utstyrt med egne svømmebassenger. Ferie i Tyskland – perfekt for familier Tyskland gir deg de beste forutsetninger for å nyte en ferie sammen med familien.


Spennende utfluktsmål som fritidsparker, ridderborger, museer og badelan rene naturopplevelser i nasjonalparkene og sportslige aktiviteter som sykling, svømming eller vandring begeistrer både små og store gjester. Dette hotellet er et supert hotell rett ved. En strålende ferie for både små og store, og for mange nordmenn – en ny opplevelse. Sjekk hotellet her. Quality Hotel Skjærgården (Langesund) Dette idyllisk plasserte hotellet kan tilby det meste en badeglad familie kan be om på ferie i Norge.


Barnevennlig ferie

Badeparken er et supert sted å ta seg en dukkert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg