fredag 13. februar 2015

Prikker på leppene

Prikker på leppene

Har jeg ikke noe på så blir de stramme eller tørre. For noen år siden oppdaget jeg noen hvite talglignende (små) prikker over hele overleppa. Syns leppene har blitt blekere etter at disse kom. De siste årene har disse blitt fle. Prikkene kan kun sees hvis jeg drar litt i leppen slik at innsiden synes.


Prikker på leppene

Hvis jeg klemmer på disse kommer det noen ganger ut noe som ligner talg. Synes det har blitt mer av det i det siste. Små hvite prikker inni leppene.


Fordyce spots: Små talgkjertler som gir hvite prikker på leppen. Det ses som små hvite prikker på leppene. Jeg har blå prikker på leppa etter en lip-challenge. Har i senere tid fått hvite prikker på leppene , ser ut som det er.


Toppet er i puberteten. Leger har ikke konvergert i en enkelt mening, fordisom vises hvitt på leppene til utdanning. For eksempel, hvite prikker ofte hos ungdom, som er en kraftig hormonell bølge. Eller voksne som også har en slags ubalanse i hormonene. Alle prikkene på begge sider blir bare synlig når jeg fysisk drar leppene ut til sidene med fingrene.


Selv om viruset ikke er smittsomt når det ligger i dvale, kan du smitte andre når du har utbrudd av munnsår. Vær obs på dette, for eksempel ved ikke å drikke av samme glass som andre, og ved å huske å vaske hendene ofte, ikke minst når du har smurt leppene , avslutter Inger-Johanne Kjelsen, apoteker ved Boots apotek på Storo. Det første man må gjøre er å få avklart en sikker diagnose for å gi råd om behandling. Det er en lang rekke ulike årsaker. Har de siste morgenene våknet opp med røde små sår, prikker litt på innsiden av leppene (rundt munnen).


Prikker på leppene

Dukker opp nye hele tiden. Har ekstra mye blemmer på tunga og. Aldri hatt slik før.


Tror en skal være litt ekstra forsiktig med å klemme på huden rundt leppene i og med at denne huden er mye mer omfintlig en på nesen. Slike du klemmer ut i vanndamp vet du. Jeg skjønner at du ikke liker de blå prikkene som har oppstått, spesielt når du skal samarbeide med en gutt du liker. Når det blir et så stort vakuum, og press av blod og væske ut i leppene , vil en naturlig reaksjon også være at man kan bli blå rundt og på leppene. Jeg er en mann i tjueårene år ved god helse.


Prikker på leppene

Det har gått veldig gradvis, men har nå blitt såpass påfallende at det plager meg sosialt. Wen er betennelse i talg celle som ikke er veldig estetisk utseende. Wen kan forekomme ikke bare på leppen , men også i noen annen kroppsdel på hvilke talgkjertelceller, og derfor ansikt og lepper spesielt utsatt forekomst lipomas.


De kan nå store størrelser, samler fett, så når en. Sår på lepper og i munnen kan være en del av en hudlidelse (dermatologisk tilstand). Utslett ellers på kroppen vil vanligvis bidra til en raskere diagnose, men noen ganger kan en dermatologisk årsak gi sår eller utslett kun i munnen. Disse er typisk ikke forbigående.


Videre følger noen dermatologiske årsaker til sår eller utslett i. Statens vegvesen kan gi generell informasjon om ordningen på telefon, men kan ikke fortelle deg om du har prikker eller ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg