torsdag 5. februar 2015

Lue med hals

Lue med hals

Kjapt og lekende lett å booke med. Bestill nå og betal ved utsjekking. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Lue med hals

Om du vil ha en lengre hals kan du begynne med tre rette og to vrange og øke maskeantallet deretter i starten. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Luer og hals til salgs for dame og herre hos Univern. Bredt sortiment av arbeidsklær Spesialister på vern. LUE MED FLEECEFÔR MARINE.


Luen tok ikke mange timene å strikke. Den strikkes med dobbelt garn slik at den blir veldig tett og varm. Jeg strikket med liten rundpinne nr 5. Denne oppskriften skal bli i størrelse ca – år. Størrelsene kommer helt an på type garn, pinnevalg, strikkefasthet osv.


Lue med hals

Om du er litt dreven justerer du maskeantallet litt på slump. Pixielue med hals Jeg henger fortsatt. Kvikk Lunsj lue mønstrene flyttes hit. I går kveld fikk jeg helt uventet høre at alle Hobbyboden bloggene skal stenges. En kjempefin lue med to dusker i rosa, hvit , beige eller lys bl.


Morild Glitre hals med refleks, hvit. NOK 19Førpris: NOK 23Rabatt- inkl. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner.


Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. For at syingen alltid skal være en glede, og for å gjøre plaggene jeg lager unike, ønsker jeg å ha en del kreativ frihet på det jeg lager på bestilling. Du velger selvfølgelig ønsket plagg, str og f. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Lue og Hals , strikket i Lun Ull.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Gratisoppskrift til deg: Heklet lue og hals Av Ann Kristin Naas Gjerde, 17. Vi kan ane at våren er i anmarsj, men det er fremdeles deilig med en god og myk lue og en varmende hals. Jeg fikk lov til å dele denne oppskriften med dere. Inger-Lise Skjereng Nordve har laget oppskriften.


Lue med hals

Denne gang er det ikke link til oppskriften! Strikk en superflott lue med hals ! Legg opp 1masker på pinne eller strikk rett og vrang i 15cm. Elektronikk med trykk levert på ca uke. Lue med brodert norsk flagg i front.


Rund hals og lue strikket i Kid Mohair og Nordlys. Genser med V- hals strikket i Viking Mohair. Lue strikket i Aran fra Artesano. Last ned oppskriften i pdf format Lilla hals i Kashmir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg