fredag 13. februar 2015

Ord til dåpsbarn

Jeg syns det er så flott å kunne samle ord til kortbruk i bloggen. Jeg har selv slike poster i min blogg. Så da lurer jeg på om jeg kan hente noen av dine og overføre dem til min blogg? Sitater til bruk ved fødsel, dåp og navnedag. Nyttig for deg som skal holde tale eller skrive en koselig hilsen til den lille eller foreldrene.


Trenger du hjelp til å finne en fin tekst til ditt dåpskort?

Da skal vi prøve å hjelpe deg. På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til hva du kan skrive på kortet til dåpsbarnet. Et fint alternativ til et dåpsdikt, kan være å sitere et vers eller to fra en dåpssalme. Har noen noen fine velkommen- til -verden- ord som ikke er superkristene som jeg kan bruke i min datters dåp?


Noen som kan hjelpe? Barnet er størst i Guds rike skjønt det er minst på jord. Ingen på jorden er himlen så nær som barnet han tar i sin favn.


Så la oss synge i glede, nå er Guds Ånd oss sendt, vannet blir kilden til livet, her har et under hendt.

Skal i dåp til helgen til min nevø. Hva skriver man i dåpskort? Til lykke med guttens dåp familiens lykke. Du finner også andre dikt her som jeg har samlet på.


Her er noen fine dikt og ordtak som kan brukes til nyfødte og litt større babyer, nybakte mødre og fedre, til dåpsbarn , til egne barn, til andres. Som fadder vil jeg ønske nå at du et vakkert liv vil få med mange gleder flettet inn. Bevar ditt lyse barnesinn!


Kanskje forklarer disse ordene noe av den norske kulturen og de norske verdiene? Dette er ti norske ord som ikke lar seg oversette til andre språk. De ferskeste innenriksnyhetene.


Hold deg oppdatert med ABC Nyheter. Tekst til dåpskort – side av 15. Måtte framtiden bli lys og fin. Barn er de hendene som vi griper himmelen med. Henry Ward Beecher.


Så det er også med ordet dåpsbarn hvorfor man bør sørge for at synonymer som er funnet egner seg egentlig til konteksten der du vil bruke dem. Takk fra oss på OrdetBetyr. Vi er stolte og glade for at du bruker OrdetBetyr.

Dette fikk vi til vår tulle: Et barn er født. Det største mysterium. To luker i himlen går opp. Deler av teksten er slettet i henhold til våre regler om kopinor. Remyline Moderator.


Her kan foreldrene notere seg alle viktige milepæler, som for eksempel datoen for første skritt eller når barnet sa sitt første ord. Alternativt kan du gi bort et medlemskap i en bokklubb for barn. Tips: Hos Tanum og finner du mange gode tilbud på bøker, og bøkene deres er ofte billigere enn i butikk. Praktiske gaver – Gave til baby.


Vi fant synonymer til ordet dåpsbarn som du kan bruke til å løse kryssordet. Besteforeldrene sier også gjerne noen ord , og det kan bli litt morsomt om de forteller hvor stritt de hadde det da de skulle oppdra faren eller moren til dåpsbarnet. De kan også si noe om hvilken personlighet de ser at dåpsbarnet har.


Og ugla fløy fra tre til tre og ropte hele natten i morgen skal det være fest hos Bamsen klokken atten. Bamse, Bamse, Bamse bra, fødselsdag skal Bamse ha, Hei hurra for Bamsefar som er så snill og rar. Og reven skulle skaffe kjøtt og være kokemester og bake brød og lage mat til femogtjue gjester.


Ord til den nyfødte Blogginnleggene mine som handler om ord om har jeg planer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg