mandag 16. februar 2015

Babypakke rema 1000

Pakken er gratis for deg som har Æ og har fått eller venter barn. Babystartpakken indeholder produkter af høj kvalitet til lave priser. I pakken finner du trygge, gode produkter til de aller minste, slik at du kan teste deg frem til hvilke produkter som passer ditt barn. I tillegg får du et utvalg produkter som kan gjøre småbarnsperioden litt enklere.


Kun én pakke per svangerskap.

Har du bestilt pakke er det måneder til neste gang du kan bestille ny pakke. Klikk her for å bestille pakke. Hele verden forandrer seg når man får barn, også økonomien.


Babypakkene er helt GRATIS, og inneholde masse fint og nyttig! Pengene skal rekke lenger og fordeles på flere. Mange nye ting skal i hus – og alt skal være skånsomt, naturlig, trygt og miljøvennlig.


Det gælder også børnefamilien der har brug for bleer, sutter, vaskeklude mm. Nå finnes det dessverre ikke mange som gir bort gratis babypakker.

Tenkte og skrive et innlegg per babypakke , og gi dem terningkast fra 1-6. Barnefamilien er viktig for REMA 10og derfor tilbyr de en babypakke med utvalgte produkter fra Lev Vel-serien. Nybakte foreldre kan hente babypakken gratis. Til en nybakt mamma eller pappa, gratulerer!


Vi er her for å hjelpe deg. Bruk vårt skjema til å spørre oss om det du lurer på. Her finner du trygge, gode produkter til de aller minste og produkter som kan gjøre småbarnsperioden enklere. Den inneholder trygge, gode produkter til de aller minste og et utvalg produkter som kan gjøre småbarnsperioden enklere. Akupunktur i Oslo IVF og akupunktur Hos oss kan du f akupunktur underveis og i ivf forsket.


De andre stedene jeg har henta babybox, så har j bare vist fram bestillingsbekreftelse på pakke, og mottatt pakken. I dag når j skulle hente på rema , viser jeg fram bekreftelsen på at jeg har bestilt. De sier at de må finne navnet mitt på lista, men finner d altså ikke. Koloialforretningen O. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Hos Apotek får du en babypakke med flotte produkter som vi kaller Baby Box.


Den kan du hente på ditt nærmeste Apotek fra og med måneder før termin til måneder etter at barnet er født. Se hva pakken inneholder og bestill den fine startpakken her.

Vil du få innleggene mine på e-post? Skriv inn e-posten din. Det enkle er ofte det beste. Reitangruppen-filosofien bygger på prinsippet om at få mennesker skal ta mange avgjørelser.


Created with Sketch.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg