tirsdag 3. februar 2015

Sydentur med barn

Sydentur med barn

Stort utvalg av reiser! Her på Travelmarket. Se hele utvalget vårt nedenfor. Mer informasjon Perfekt for familier med sultne tenåringer og dessertglade barn.


Sydentur med barn

Det hender at også enkelte aktiviteter er inkludert i All Inclusive. Gran Canaria med fly fra Oslo tar normalt mellom fem og seks timer. Innholdet varierer, så sett deg inn i hva som gjelder for akkurat ditt hotell.


Dette er et stort og barnevennlig hotell med fire stjerner i Can Picafort på Mallorca. Bassengområdet er flott og består av flere basseng, hvorav et er for barn. Det er også kort vei til den 3meter lange sandstranden nedenfor hotellet.


Sydentur med barn

Enten barna dine så vidt er forbi bleiestadiet eller alt har vokst seg til trassige tenåringer: Disse familieferiene er skreddersydd til alle behov. Trenger du litt oppmuntring? Les våre nyttige tips for deg som skal reise med barn. Ifølge Ving er det Mallorcas beste familiehotell. Topp for barn kan være å hilse på de to kjempepandaene, Meng Meng og Jiao Qing.


Andre severdigheter barn liker, er East Side Gallery. En vegg med historie, men som barna syns er morsom. Og det er ikke bare familier som reiser med små barn. Finn gode turtips og kontaktinfo til ditt nærmeste Barnas Turlag på DNT.


Billig charterferie med barn. På charterferie tar reiseselskapet seg av alt det praktiske for deg, både fly, hotell og transfer til og fra flyplassen. Din eneste oppgave blir derfor å konsentrere deg om kvalitetstid med barna dine, og slappe av.


Har du begynt å planlegge sommerferien? Du kan få veldig mye mer for pengene hvis du lager din egen sydentur selv. Ved opphold i områder hvor myggstikk er forbundet med risiko for alvorlig sykdom (malaria, denguefeber, gulfeber, filariasis) er riktig bruk av myggmidler avgjørende og midler med DEET er ofte indisert både til barn og voksne.


Internasjonale kilder angir at DEET er trygt allerede fra to måneders alder. Når vi snakker om Syden så gjelder det ofte pakkereiser med fly og hotell til områdene rundt Middelhavet eller Kanariøyene. Vi har også restplasser til Syden. Og du, har du enda ikke bestemt deg for hvor familieferien skal gå, har vi flere tips til hvor du kan legge ferien med barn. Skal du reise på ferie med barn ? Et tips er å bestille familieferien på TUI Blue For Families og spare deg for timevis med planlegging og diskusjoner!


Det beste er at alt du trenger ligger innen to minutters flip-flop-spasertur. Det kan være alt fra store, litt mer luksuriøse hoteller med All Inclusive og mange fasiliteter til små, personlige hoteller, som alle er valgt fordi forholdene ligger til rette for en avkoblende og morsom ferie. Finn billige pakkereiser, flybilletter, hotell, sydenturer, leiebiler og restplasser.


Sydentur med barn

Alle billige reiser på restplass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg