tirsdag 10. februar 2015

Forlovelsesring finger

Vi hjelper deg kjøpe den perfekte ringen. Høy kvalitet, fagekspertise og eksklusive ringer - Gratis frakt og retur. Stort og unikt utvalg av smykker. Alliansering giftering, halssmykker, klokker, ørepynt, armbånd. Når man velger ut forlovelsesring før frieriet kan det være vanlig å tenke at dette også vil være ringen som skal brukes som giftering.


Forlovelsesring finger

Men slik er det nødvendigvis ikke. Stadig flere kunder hos oss kjøper en giftering som matcher forlovelsesringen, slik at det blir et sett, forteller Gaupseth. Men man velger selvfølgelig helt selv, om man vil ha forlovelse på venstre og så flytte over, eller om man har to forskjellige ringer på hver sin finger.


Opplever ofte at en forlovelsesring er det bare kvinnen som har, og den har de på den fingeren de ønsker selv. Mange lurer på hvilken hånd man skal bære ringen på, også her er vi så heldige at det ikke finnes noen bestemte regler man må følge. Jeg har min forlovelsesring på venstre hånd. Både min mor og svigermor sa den skal være der, og at gifteringen skal på høyre.


Forlovelsesring finger

Jeg skal ikke ha samme ring som giftering, og kommer til å ha dem på hver sin hånd når vi gifter oss neste år. Går man med den på samme hele tiden, ser jo ingen forskjell på om man er forlovet eller gift. Skal du fri til henne, er det vanlig å velge en frierring i hvitt gull eller gult gull, med en eller flere diamanter. Enstensring og alliansering er eksempler på populære forlovelsesringer. Dersom du ønsker å måle din finger , kan vi sende deg et størrelsesmål med ferdigfrankert returkonvolutt i posten.


Om du lurer på hvilken finger man vanligvis bærer gifteringen på, er du ikke alene. At vi nordmenn blir. FORLOVELSESRING PRIS.


Forlovelsesring finger

For deg er kjøp av forlovelsesring uansett en betydelig investering, og det er viktig at du gjør et godt valg. Synes også Ari Behn var litt søt angående det med ringen ja. I Danmark og Norge var det presten som satte ringen på brudens finger. Vi byr på et stort sortiment av fine forlovelsesringer som gjenspeiler kjærlighet i hver millimeter. Med ekte materialer, som karats gull og platina, får du en forlovelsesring som kommer til å holde like lenge som kjærligheten deres.


På hvilken finger skal en forlovelsesring sitte? Ser man til nærliggende land slik som Sverige, Tyskland og Englan finnes det ingen gjennomgående internasjonal regel for hvilken hånd eller finger ringen skal sitte på. Forlovelsesringen skal bæres på høyre hånd og sitte på høyre ringfinger, ifølge tradisjonen i Norge. Lille-Nine skrev: tror det er valgfritt.


Tror det er sånn at du har forlovelsesringen på høyre hånd. Nei du skal ikke kjøpe en til han. I de tilfellene begge har forlovelsesring har de kjøpt dem sammen. Som flere sier er tradisjonen å kjøpe gifterinege for så å forlove seg med dem. Hvordan inngår man forlovelse?


Selve måten å forlove seg på varierer mye fra land til lan og ikke minst fra par til par. Noen velger å plukke ut ringene sammen, mens andre vil overraske med en spesiell ring, eller et par ringer under frieriet. Få riktig veiledning ved valg av giftering. Med over butikker spredt over hele landet, har vi de beste forutsetninger for å gi deg god service og veiledning. Vi vil hjelpe dere til å sette sammen det paret dere ønsker, samt finner frem til den ringstørrelsen som passer deres fingre perfekt.


Cielo er en klassiker og vår mest solgte ring. Den er solid med klør, og ringen snevrer inn mot diamanten, noe som får diamanten til å se større ut. Det er en feminin og elegant forlovelsesring som er tidløs og aldri vil gå av moten.


Heldigvis er det fint at gøre som man har lyst -vist til dels pga de forskellige traditoner i forskellige lande. Skal du ha fire klør så er Vero den samme ringen som Cielo, men. Jeg må indrømme at min forlovelsesring , hele tiden skifter hån alt efter hvor koldt det er. Der er nemlig stor forskel på tykkelsen af min fingre , alt efter temperatur. Men hvilken finger skulle ringen så placeres på?


Forlovelsesring finger

En ældre regel tilsagde, at trolovelsesringen burde anbringes på venstre hånds ringfinger. Dette bundede i en tanke om, at der løb en blodåre direkte fra denne finger og til hjertet. Imidlertid blev den venstre hånd opfattet som den forkerte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg