mandag 9. februar 2015

Brettspill test

Stor automat oversikt, alle de gamle gode pluss alle de nyeste finner du her. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Påsken er rett rundt hjørnet og for mange betyr det familietid og brettspill. TV Hjelper deg har testet fem spill, som kan ta opp kampen med de gode gamle favorittene.


Brettspill test

Det lanseres hundrevis av nye brettspill hver år. Spillene som er samlet på denne siden har vunnet prestisjetunge priser som Spiel des Jahres, Mensa, Guldbrikken, Golden Geek for å nevne noen. Du vil GARANTERT kun finne gode spill her! Snart er den deilige påsken her. Høytiden med mye fri og lite stress i forkant.


Skal dere spille brettspill i vinterferien? Her er de beste av de beste. Brettspill har eksistert i mange årtusener. Glem Ipader og andre teknologiske julegaver, brettspill bringer fremdeles familien sammen i julen.


Den store brettspill - testen Finn det riktige påskespillet! VG Nett) Tiden før påskeferien er høytid for brettspillkjøp. Men det finnes flere spill enn Ludo og Monopol. For innvidde entusiaster så bærer navnet derfor med seg en forventning om høy kvalitet på komponenter og et spill som belønner smarte valg. Mitt første Alias brettspill 1,- ( 2,- ) Dette er ordforklaringsmoro for de yngste spillerne.


Stone age Junior innfrir til fulle! Trenger du et nytt brettspill til ferien? Test av brettspill. For å øke merverdien for leserne våre, kan vi koble til en ekstern brettspill-test av pålitelige kilder. Da har jeg et perfekt brettspill til deg!


Det gjelder forresten også dersom du ikke har har hørt om Pointless. Dersom du hater spørrespill – not so much. Plusstid har bedt fire barn teste brettspill og kåre en vinner. De fire spillene er Hatt over Hatt, Stor i kjeften, Eggdansen og Ryktet Går.


Spill, brettspill , klassiske spill, terningspill, spill til barn, strategispill, sportspill, kunnskapsspill, reisespill, familiespill og kortspill er en fin måte å redusere tiden brukt på TV og nettbrett, og det skaper en hyggelig og sosial stund sammen med familie og venner. Slik gjorde vi testen. Flyten er go men enkelte spørsmål er såpass vanskelige at jeg har vanskelig for å se for meg at unge tenåringer vil oppleve spillet som morsomt i lengden. Etter å ha sittet i adskillige timer og spilt seg gjennom ulike brettspillene var testgruppen ikke i tvil om hvilket spill som fortjener tittelen årets beste brettspill. Spillet er av plast og innpakningsposen er av skinn, og er derfor robust til skiftende vær.


Brettspill test

Fuktighet eller sand er altså ingen hindringer. Designet er i klassiske Las Vegas farger, grønt og benhvitt, rent, pent og oversiktlig. Fra to til x-antall deltagere fra år og oppover. Originalitet: Husker du Finn Willy–bøkene, der Willy i hvit— og rødstripete genser har gjemt seg i folkemengden alle mulige steder.


I Pictureka skal man finne ting på 9. I Mesternes Mester settes du på prøve både psykisk og fysisk. Noen ganger konkurrerer alle mot alle, andre ganger velger du motstander. Hvem blir Mesternes Mester hos dere?


Brettspill test

På spillebrettet utfordres vilje, hurtighet og konsentrasjon i seks forskjellige konkurransegrener.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg