tirsdag 24. februar 2015

Oppskrifter julekaker

Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Julebaksten er en tradisjon det er verd å ta vare på.


Selv om vi ikke absolutt må ha syv slag kaker til jul lenger, er julebakst en hyggelig familie- og venneaktivitet.

Oppskrift på berlinerkranser - disse søte, små juleklassikere dyppet i knasende perlesukker. Berlinerkranser er hos mange å finne blant de syv slagene til jul. Oppskrifter på julekaker Små, søte julekaker hører julen til. Enten du skal bake de tradisjonelle slag eller du har dine egne favoritter så er julebakst en stor del av julen for mange. Her har vi samlet over oppskrifter på klassikere og nye julekaker som gir deg smaken av jul.


Vi håper oppskriftene inspirerer deg til å bake akkurat det som gir deg julestemning. Hvite kakemenn er julekaker med lange tradisjoner, spesielt på Vestlandet og Sørlandet. De er kjempegode, enkle å bake og passer perfekt som en juleaktivitet med familien.


Se flere deilige julekaker her.

Saftig, nybakt julekake med smør og brunost smaker nydelig, og er ypperlig kaffemat. Let frem kakeboksene, og fyll dem med deilige småkaker til jul. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN.


Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Vennligst la dette feltet stå tomt.


Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


Elsket av store og små! Skal du lage mat og trenger en god oppskrift ? Her finner du masse enkle oppskrifter som gjør det lett å lage god mat. Denne oppskriften gir som sagt veldig saftige og gode julekaker , så dermed har du en som du kan fryse ned og spare til senere.


Eller du kan lage Juleboller eller Julebrød av halvparten av deigen. GLADE JUL, HELLIGE JUL!

I følge tradisjonen skal vi ha syv slag julekaker. Du kan ikke unngå å bruke smør når du skal lage julekaker , men mengden behøver ikke alltid være så stor som i oppskrifter , forteller hun. Julekaker er godt å spise og koselig å bake! Hun tipser heller om å tilsette gram gresk yoghurt eller philadelphia for hver 1gram smør.


Glutenfrie kaker til jul er det mange av og jeg viser til tidligere artikkel om dette. Jeg la til kokosmakroner her siden de er veldig populære og naturlig glutenfri. Tusenvis av deilige og enkle matoppskrifter fra Norges største matnettsted klikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg