søndag 8. februar 2015

Rosa utflod gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Rosa utflod , hva kan det være? Jeg hadde blødninger da jeg gikk gravid med min første, men det gikk ikke utover barnet.


Ja jeg vet jo at det kan være mensen som kommer. Har allerede bestillt meg tester, så jeg håper de kommer snart, for nå er jeg fryktelig spent. I går før jeg la meg fikk jeg skikkelig rosa utflod da jeg gikk på do. Og jeg har aldri hatt sånn før. Er det et godt tegn eller kan det være noe galt?


Litt redd for at det ikke er et helt bra tegn. Jeg hadde litt rosa utflod da jeg var ca uker på vei, og igjen da jeg var ca uker på vei. Var på tidlig ultralyd (privat, betalte selv) i uke og igjen i uke for å sjekke at det fremdeles var liv.


Det er fælt å gå og lure! Den kan gjerne bli litt tykkere og seigere enn når man ikke er gravid. Er utfloden økt og illeluktende ved graviditet, eller om fargen endres til brun, grønn, rosa eller gul, bør du ta det opp med jordmoren eller legen din.


Jeg har hatt brun utflod siden uke jeg. Pga dette trodde ikke jeg at jeg kunne være gravid , men tok test i uke som ble positiv. Har fremdeles litt brun utflod , men veldig lys brun, men har hørt at dette er veldig vanlig. Alle graviditeter er forskjellige så jeg orker ikke bekymre meg så alt for mye. En sjelden gang er brunlig utflod tegn på en spontanabort er på gang.


Allikevel de aller fleste av de gravide som opplever dette fullfører svangerskapet uten ytterligere problemer. Utflod fra skjeden som lukter vondt, klør eller kommer i unormale mengder er ikke normalt og kan skyldes blant annet infeksjon eller betennelse. I vår veiviser kan du lese mer om ulike årsaker til unormal mengde utflod og når du bør ta kontakt med lege.


Hei Mette, jeg er gravid igjen etter å ha opplevd to missed abortion. Jeg lever nå utrooolig forsiktig (drikker ikke kaffe ellee pepsi max engang). Var også forsiktig sist, men er veldig forsiktig nå.


SVAR: Hei jente (16) Så lenge dere brukte kondom (veldig bra!), og denne ikke sprakk, kan du ikke ha blitt gravid. Var hos legen noen dager senere å målte hcg. Men jeg fikk skikkelig panikk. Har hatt gravid -symptomer siden blødningene.


Under graviditeten øker blodsirkulasjonen til skjedeslimhinnen, livmorhalsen og livmoren, cellene vokser i raskere tempo og avstøtes i større grad enn hos ikke- gravide kvinner. Sv: Utflod i tidlig svangerskap. Takk for svar hmmmmmm.


Dette høres jo akkurat ut sånn som jeg har det. Tør ikke håpe på noe da, men det hadde nå vært herlig å få pos test i bursdagsgave. TR har dukka opp da.


Hvis jeg er gravid nå, så er det en liten luring som ligger og spirer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg