tirsdag 3. februar 2015

Kaptein sabeltann genser

Kaptein sabeltann genser

Utforsk sesongens gensere og sett sammen den perfekte looken! Denne skal ut til en bursdagsgave i dag. Siden Formo skulle ha så mye betalt for at de skulle trykke opp flere mønstre av Sabeltann genseren så har Dale kuttet den ut. Men jeg fant den heldig vis på nettet :-) så nå mangler jeg bare tråden, men det fikser jeg i morgen.


Kaptein sabeltann genser

Jeg satser på at mammaen hans ikke er inne her, og iallefall så er ikke åringen her. Mønsteret fikk jeg på mail av Ruth Synøve. Håper denne faller i smak. Men nå sporer jeg helt av her. Greia er jo den at verdens søteste lille tantegutt på elsker kaptein Sabeltann sikkert til månen og tilbake for tiden.


Og da jeg kom over denne herlige Sabeltann genseren, falt jeg helt inn i drømmeverden…. Hva om jeg skulle strikke en slik genser til vesle A. En slik genser og dikte en bukse i samme. Noe man trygt kan si han var fornøyd med.


Må si jeg virkelig liker og strikke denne genseren selv om denne har tatt litt tid siden vi enda er på ferie, men den kom til slutt. Jeg vil veldig gjerne overraske ham med genser , men det virker som om det er umulig å få tak i oppskrift. Kaptein Sabeltann genser. Er det noen her som kan hjelpe meg? Det var litt av et prosjekt med en million (sånn ca) nøster på en gang, mye floking, banning og steiking, men resultatet ble veldig så tøft, om jeg får si det selv!


Dra ut på tokt med Kongen på havet og hans menn ombord på den Sorte Dame. Knitting For Kids Baby Knitting Crotchet Knit Crochet Baby Barn Christmas Sweaters Captain Hat Diy Crafts Album. I slutten av april var jeg på Kreative dager på Røros med Quiltegården, og der gikk jeg på kurs med Annaka i bruk av. Snille mormor har strikket genser til Ulrik. Vet at mamma har brukt pinne på genseren og garnet er fra Rauma.


Kaptein sabeltann genser

Når vi røver eller plyndrer, er det ingen kjære mor. Nå kan jeg lukte gull, derfor ror vi inn mot land. Genser strikket på rundpinne i Drops Merino Ekstra Fine. Kan også bruke annet garn med samme strikkefasthet, f. Gravemaskinen er strikket både framme og på ryggen.


Jeg kjenner og har hørt om mange som øsnker dette mønsteret. Men desverre så har Dale mistet avtalen sin med opphavet og kan ikke. Hvis du tar kontakt med Dalegarn så sender de deg en kopi. Oppskrifta er utgått, men de har den.


Kaptein sabeltann genser

Har den forsåvidt jeg også, og kan scanne den for deg, men da må du sende meg e-post adr. Har en Sabeltann -frelst åring, og har så lyst å strikke en genser til ham. Den er i str år men etter og ha prøvd den på min åring fant jeg ut at den var bare akkurat til han så da passer det jo bra at det skal gis til en som blir år. Hjemme strika genser kaptein sabeltann. Hiv o hoi snart er skatten vår!


Vi benytter cookies. Du godtar dette ved å benytte sidene våre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg