mandag 16. februar 2015

Gravid og lavt blodtrykk

Gravid og lavt blodtrykk

Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Lavt blodtrykk gravid. Mange gravide kan slite med lavt blodtrykk i starten på svangerskapet av rent fysiologiske årsaker. Det kan være ubehagelig med lavt blodtrykk , men det gir sjelden alvorlige problemer, understreker fastlege og leder i Norsk forening for allmennmedisin, Petter Brelin.


Gravid og lavt blodtrykk

Gravid og lavt blodtrykk er en kombinasjon som ofte oppstår. Hos gravide kvinner, det skjer ofte at de lider av lavt blodtrykk. Blodtrykket måles ved hvert besøk til jordmor. Vanligvis manifesterer høyt blodtrykk under graviditet seg i andre og tredje trimester hos kvinner som ikke lider av denne tilstanden, vanligvis etter uke 20. Faktisk er det ganske vanlig at gravide kvinner har lavt blodtrykk under første måned av svangerskapet.


Flere sykdommer og tilstander kan gi lavt blodtrykk som symptom, og det er da viktig å behandle den underliggende lidelsen. Noen flere her som sliter med lavt blodtrykk ? Er naturlig nok mye uvel, svimmel og trøtt. Nå, i begynnelsen av graviditeten er det jo vanlig at trykket synker enda mere. Vet at det er viktig med mosjon, mye vann, jeg gjör hva jeg orker, men kunde faktisk ikke gå til jobben i. Det er lavt sa jordmor, men ingenting å bekymre seg for uten at man kan falle dersom man er svimmel. Det er faktisk bra for babyen at mor har lavt blodtrykk under graviditeten sa hun.


Gravid og lavt blodtrykk

Og jeg tror ikke på at det er grunnen til at du har vært sykemeldt. Da skal det være nokså ekstremt. Det er helt normalt med lavt blodtrykk for alle gravide i første halvdel av svangerskapet. Mens mange strever med for høyt blodtrykk , befinner en del seg på andre enden av skalaen.


Heldigvis er lavt blodtrykk er på langt nær et så stort problem som høyt blodtrykk , men det kan likefullt være plagsomt for dem som er rammet. Men lavt blodtrykk kan være et tegn på en underliggende tilstan og kan spesielt hos eldre, føre til mangelfull blodtilførsel til vitale organer som hjerte, hjerne og nyrer. Rask og trygg leveranse.


Det er lett å la seg forbløffe over svangerskap og fødsel. Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest. Har kjent meg UTROLIG trøtt og har murrende hodepine.


Tror det kan være pga. Kan jeg gjøre noe for å motvirke lavt blodtrykk ? November - Forum - Jeg har hrt at det er bra ha lavt blodtrykk nr man er a for fosteret. Selv har jeg mlt blodtrykket ganger siden jeg ble gravid. Innlegg om alt mellom himmel og jord som berører det å være gravid.


Gravid og lavt blodtrykk

Hei, Jeg er gravid i 10. Er ikke dette veldig lavt ? Jeg ønsker å fortsette å trene, er imidlertid dette lurt når blodtrykket er såpass lavt ? Jeg er endel kvalm og noe slapp, men egentlig i ganske grei form. Finn klinikker, priser og les anmeldelser. Vanligvis gir ikke lavt blodtrykk noen særlige symptomer og plager, men dersom det blir unormalt lavt kan det føre til ustødighet, svimmelhet og besvimelse.


Det vanlige er at blodtrykket faller noe gjennom graviditeten, for så å stige igjen opp til utgangspunktet mot slutten av svangerskapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg