fredag 6. februar 2015

Oldemorsruter oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Oppskrift på bestemorruter. Her er min oppskrift på heklede bestemorruter!


Oldemorsruter oppskrift

Hemmeligheten er å feste trådene underveis. Da slipper du den kjedelige jobben med det tilslutt. Finn garn i passende tykkelse og matchende farger. Ull passer best til hekleteppe.


Du trenger stoppenål, heklenål og saks. Med tykt eller dobbelt ullgarn og grov heklenål, går det fort å hekle noen oldemorsruter. Når rutene er hekla og sydd sammen, kan de toves i vaskemasinen på grader med litt grønnsåpe. Resultatet kan bli bordskåner eller sitteunderlag.


Tøm sekken med restegarn og sett igang! Denne siden ble sist oppdatert 23. Her finner du lenker til hekleoppskrifter på lapper i ulike fasonger. Hos oss i Hobbii har vi nemlig mange fantastiske hekleoppskrifter på alt innenfor mote, interiør og mindre prosjekter.


Uansett om det er sommer, vinter, vår eller høst, så kan du garantert finne en oppskrift til ditt formål. Så lett å forstå dine steg for steg;) Har akkurat heklet sammen mitt første arbeid med oldemorsruter ved hjelp av deg. Har akkurat startet min lille blogg også hvor jeg forteller om ting jeg lager eller pusser opp, og noe av dette selges på bloggen min, i bua mi og på finn. Jeg har heklet noen oldemorsruter , som er et flott håndarbeid å ha liggende i veska.


Oldemorsruter oppskrift

Vet foreløpig ikke hva jeg skal bruke rutene til, muligens det blir ett pledd. OPPSKRIFT OLDEMORSRUTER. Hekle lm som settes sammen til en ring med km. De aller fleste er gratis. Liker du også å sy og strikke?


Hva vil du lage idag? Hei Ingrid og takk for at du spør #128578; Jeg skjønner hva du mener og har sett det samme selv når jeg har en magisk sirkel i midten. Det kan kanskje være lurt å sørge for at tråden som du skal dra sammen den magiske sirkelen med er lang. Når du har heklet kronbladene, så kan du stramme i denne tråden igjen, før du fester den. En introduksjonsvideo på hvordan lage bestemorruter etter ønske fra bloggleserne.


Oldemorsruter oppskrift

Den enkleste Hekleruta som hekles kan, varieres i det uendelige avhengig av hvordan og når og om man, skifter farger og hvor mange omganger man hekler tilsammen. Sterkt inspirert av andre har også jeg begynnt å hekle oldemorsruter. Hver rute består av heklerunder.


Parallellt med Sinnasaujakkestrikkinga mi som naturlig nok med 1-2-3-4-5. Kauninøster à 1gram, det vil si nøyaktig cirka mer enn 4gram. Dette har vært hyttehåndarbeidet mitt, dvs at det ligger på hytta og blir bare jobbet med når jeg er der. Jeg ble ferdig med det i fjor (tror jeg ) men det er ikke blitt blogget før. Nå har jeg begynt med et nytt teppe.


Oldemorsruter oppskrift

Vi har laget oppskrifter til en raglangenser, som alle kan få til. Det passer like godt til jente som til gutt. Vær vennlig å ikke gjengi dette som ditt eget mønster. Dette er et originalmønster av Heidi Sporstøl og Heklepiken. Dersom du ønsker å dele oppskriften , vær så snill å lenke til dette mønstert.


Du kan beholde en kopi til eget bruk, men du kan ikke selge oppskriften.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg