tirsdag 24. februar 2015

Innbilt svangerskap

Finn innbilt svangerskap nå på Kensaq. Innbilt svangerskap rammer kvinner fra alle etniske grupper, sosioøkonomiske klasser, og aldre. Om innbilt svangerskap : Du tenker kanskje på at man tror man er gravid uten å virkelig være det. Etter løpetid gjennomgår alle tisper som ikke er drektige såkalt innbilt drektighet. Innbilt drektighet kalles også innbilt svangerskap eller pseudodrektighet og skyldes hormonelle endringer.


Innbilt svangerskap

Hormonene progesteron og prolaktin antas å spille en avgjørende rolle. Gjennom år med undersøkelser av gravide, har jeg kun sett dette tre-fire ganger. Normalt har en kvinne med innbilt svangerskap alle svangerskapssymptomer. Hun kjenner til og med fosterbevegelser.


Man regner med at så mange som prosent av alle tisper rammes av innbilt drektighet. Alle hunder er egentlig i en den gravide hormonstatusen etter løpetiden, forklarer Moseng. Egentlig skal hunder leve i flokk. Kan innbilt svangerskap behandles ? Noen hunner vil til og med ha alle symptomene på en graviditet.


Innbilt svangerskap

Finn ut mer om dette i denne artikkelen. Hva er innbilt svangerskap hos kjæledyr? Men hva er egentlig innbilt svangerskap ? Hvilke symptomer har man på dette? Hva skal jeg gjøre for å bli kvitt det?


Vil det vare lenge? Det er lett å la seg forbløffe over svangerskap og fødsel. Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest.


Det kan skyldes innbilt svangerskap Hundetisper kan innbille seg at den blir drektig ved parring under løpetiden, selv om dette ikke er tilfellet. Det kan føre til depresjoner og fysiske plager for hunden. Nå har hun fått innbilt svangerskap , men jeg synes hele greia er litt rar. Jeg har ikke hatt tispe før, men jeg har gjort mye research og funnet ut at hundene kan forandre seg veldig under innbilt svangerskap. Hun prøver å grave ned maten sin litt, men har ikke forandret seg noe ellers.


HUNDEN LEIA Hun har vært mye sliten i det siste - etter at hun hadde løpetid månedskifte mai-juni (hun fikk løpetid 17. mai). Ikke slik sliten hele tiden, men i perioder. Litt adferdsforandring - mere beskyttende over for matmor og sine ting. Mere kosete og klengete.


Innbilt svangerskap

Med tanke på tråden om gravid uten å vite det selv, begynte jeg å tenke på de som har innbilt svangerskap. Har aldri hørt noen som har hatt det, men hørt at det går an. Vet at dyr har dette fenomenet, og hormonene raser, det produserers morsmelt osv.


Noen som har noen erfaringer eller har hørt no. Masse mosjon og mindre mat i løpetiden. Får også masse mosjon og lydighetstrening under innbilt svangerskap. Dette gjør jeg selv på min hund. Hun glemmer helt valpene sine da.


Kjenner da mange med dette problemet. Effekten varer i flere dager og er doseavhengig. Oppførselen til tisper med innbilt drektighet normaliseres vanligvis noe før laktasjonshemning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg