tirsdag 17. februar 2015

Osteopat stavanger

Gratis avbestilling! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Metoden er forebyggende, men virker også som akutt og rehabiliterende behandling.


Osteopati er en manuell medisinsk behandlingsform. Han mistet tre av sine barn som følge av hjernehinnebetennelse. Han selv som var legefølte seg helt hjelpesløs.


Denne traumatiske opplevelsen førte til at han prøvde å søke etter alternativer til datidens medisin. Hva er en osteopat ? En osteopat er en terapeut som jobber med muskel- og skjelettsystemet og dets sammenheng til andre kroppssystemer. En osteopat behandler mennesker i alle aldre med smerter i musklatur, ledd og skjelett.


På NEMUS Hinna Tverrfaglig Helse jobber kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør i tett faglig samarbeid for å løse dine muskel- og skjelettplager. Klinikken er et kompetansesenter på idrettsskader. Vi er en moderne tverrfaglig klinikk som består av kiropraktorer, fysioterapeuter, osteopat , naprapat, personlig trener og legespesialister.


Våre terapeuter har spesialkompetanse på idrettsmedisin og har et meget høyt faglig nivå og interesse for faget. Det er en tverrfaglig klinikk med idrettsfysioterapeuter, fysioterapeuter, kiropraktor, massører, osteopat , fysiske trenere, yogainstruktør og ernæringsfysiolog. Informasjon om osteopati, behandlingen, utdanningen, filosofien, historikk.


Osteopat stavanger

Også informasjon om behandling av dyr. Kontaktinformasjon. Som kunde eller pasient vil du og kunne oppleve at vi jobber mye i team. Ask har tidligere jobbet ved klinikk i Bergen.


Etter år med studier borte fra Sørlandet var det på tide å vende hjem. Vi tilbyr massasje, livsstilscoaching, yoga og personlig trening. Se innom oss en tur i Bragernes Torg mellom kl 12. Vi er der for å ønske deg velkommen og slå av en prat.


O, MNOF, Klinikk Libra - Sertifisert Personlig Trener - Treningsveileder med spesialisering innen gravid- og mammatrening Jeg er utdannet osteopat D. Grundig undersøkelse og skånsom behandling av dine muskel- og leddplager. Som osteopat er jeg opptatt av en helhetlig forståelse av dine plager. Undersøkelsen og behandlingen er tilpasset individuelt. Jeg tar imot pasienter i alle aldersgrupper på Klinikk proAktiv på Bogafjell i Sandnes. Stine Karlsen - erfaren fysioterapeut i STAVANGER.


På stavanger idrettsklinikk tilbyr vi osteopatisk behandling av barn og spedbarn. Enten det dreier seg om en plage barnet har, eller bare en. I tillegg til å undersøke skadestedet, eller stedet smerten sitter grundig, leter vi systematisk gjennom.


Idrettsskader kan behandles av osteopat. Vi har også meget høy kunnskap og god erfaring med lymfeproblemer og hevelser. Vi tar plagene dine på alvor og mener at god helse ikke bare er fravær av diagnoser, men også optimal fravær av smerter. Se hele profilen på LinkedIn og finn Glenns forbindelser og jobber i tilsvarende bedrifter.


Glenn har jobber oppført på profilen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg